• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
xaumahata - напреднал
LazarGanev написа:
Не съм сигурен, че Кинград се правят в Стражица
Кинград се правят в Стражица 100%. Всички заварки се правели от роботи. Ламарината на радиатора е по-тънка, както и ламелите били малко по-малки за това и мощността им е по-ниска в сравнение с Радик.
Това ми го каза, технолога на завода (днес им се обадих) и се кълне, че радиаторите са със същото качество, като на Радик и 95% от тях ги изнасяли. Предполагам, че няма много информация за тях, за да опазят до колкото могат от "канибализъм" серията Радик.
И сега отново на въпроса Турските или Кинград :-)
andy_forresite - майстор
В шоп амиго съм чел къде се правят. За да съм сигурен, трябва да запаля колата и да отида на място да проверя :) .
В този сайт: http://www.xn--e1aabhzcw.bg/ovk/news/%D ... %B0-korado има някаква информация за кинград компакт. Понеже се спомена дебелината на ламарината, тя е 1,25 мм. И в това няма как да съм сигурен. За да съм 100% сигурен в достоверността на информацията, трябва да премеря с шублер на място в завода. Тогава бих могъл да каже НЕ, не е 1,25, а 1,246 - премерих го! :)
Пише че фирма Рувекс е със седалище София и магазин във Велико Търново.
Аз бих си купил българските - кинград по-точно вместо турски радиатори.
kyxap - специалист
Имам турски на 15 години, няма пробит до сега. Когато ги купувах, избрах тях, щото бяха най-евтини, а нямах пари.
xaumahata - напреднал
kyxap написа:
Имам турски на 15 години, няма пробит до сега. Когато ги купувах, избрах тях, щото бяха най-евтини, а нямах пари.
...сега аз съм на същия "хал" с парите и директно да се мятам на Kingrad ли :-) ?
kyxap - специалист
Споделям личен опит колега, за да можеш информирано да вземеш решение. Но все пак решението и парите в джоба ти са твои. :)
  • 1
  • 2

Тема "радиатори Comrad (Турция) или Korado Kingrad (България)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: