• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
krasi92 - майстор
Според мен тоя е бърникал нещо по таблото направил е белята и сега търси помощ да не го ошамари шефа.Най вероятно е последния бояджия дет е останал от бригадата или плочкаджия и са го оставили за градинар пък и крушки да сменя а пък си помислил че и асансьора му е в кърпа вързан.Тъкмо вдигал предпазителя и то взело че гръмнало-браво бе :rock: :rock: :rock:
Avas_co - майстор
maleeeestrax написа:
Абе и родилка да им каже че има в асансьора явно техниците си имат причина да не идват :supz:
Ако, има действащ договор за сервиз никой, няма да го прати в девета глуха.
Преди време имаше случай посред нощ се обаждат на техник, че са заседнали в асансьор и нашия ги напсувал качествено и продължил да спи.
Журналята се опитаха да вдигнат пара, но се оказа, че асансьора е заявен като спрян в ИДТН и договора е прекратен поради неплащане и изведнъж сензацията секна, запознат съм със случая, че техника ми е приятелче и ...
Няма такъв филм, че аз включих асансьора и той каза "па" ...
Ми, нали тоя хаспел си работи, ти що го включваш и изключваш ?
Познавам се и с повечето габровци в бранша, ми може и да не са най-големите специалисти в бранша, но ... чисто са го напсували господина щото ...
Така или иначе, асансьорите, категорично не влизат в категорията направи си сам.
Junak - майстор
Такъв тип теми трябва да се заключват още в зародиш :)
Avas_co - майстор
Junak написа:
Такъв тип теми трябва да се заключват още в зародиш :)
Абсолютно !
Но, май няма кой да върши тая работа и се налага да се словоблудства.
ben84 - специалист
Jotev написа:
Става дума за асансьор за заведение, на което клиентите са му майки С КОЛИЧКИ
#-o
  • 1
  • 2

Тема "Асансьорно табло, контактора гръмна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: