• 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 180
Всичко за дърводелството
wanderer - специалист
интересно е стругчето. изглежда не е работило бая време, но по важно е как работи, а не как изглежда. ... абе всичко е интересно :-D
Фитилчо - майстор
wanderer написа:
интересно е стругчето. изглежда не е работило бая време, но по важно е как работи, а не как изглежда. ... абе всичко е интересно :-D
Струга е мастърпийс от 60-те години и ще разкостен на съставните му части и ще бъде реставриран маниакално от-до.
И ена аспирацийка ми дойде да си имам си харча, че гледам, че си в тема ти баш :lol:
la_bamz - специалист
Остава само чакането да дойде от Англия.
Прикачен файл:
Bosch.JPG
EDI - майстор
Честито, изглежда като новичка :partyman: .Явно някой е свършил една-две работи и я продава.
ZEDYCUS - майстор
:-D Честито и безпроблемно получаване. Утре сутринта отивам да прибера поръчката от по миналата седмица. Ще я наснимам по обед. :partyman:
PIP - майстор
la_bamz написа:
Остава само чакането да дойде от Англия.
Прикачен файл:
Bosch.JPG
Честито, аз имам същата, но водача ми е по-различен.
la_bamz - специалист
Благодаря !!! Дано няма проблем с доставката, сега започвам издирането на хубави фрезери.

Между временно едно случайно попадение от OLX :
Прикачен файл:
Photo0053.jpg
Прикачен файл:
Photo0052.jpg
Много добре реже( днес и направих бойното кръщене, над 20 метра срезове), прахоулавянето е задоволително. Много прилчиана машинка, само нямам идея от къде мога да си взема дискове за нея.
Kumay - майстор
la_bamz написа:
... само нямам идея от къде мога да си взема дискове за нея.
А какъв е размера?
ralev - специалист
Аз имам лидълския еквивалент, дисковете са 83мм с централен отвор 10мм много екзотични се оказаха
Chefo77 - майстор
75 на 10 има в производство. На 10 мм е част от пневматиката, там е разковничето. Говоря за дискове за метал.
На Бош има на 76 за дърво, но там цената е скромните 20 лева за брой...
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: