hidrazin написа:+++1 чисто свиско !
Andri01 написа:Не е виновна демокрацията !Ами е виновно възпитанието още на мама и тати,преди демокрацията. Най-лесно е да се оправдаем с демокрацията,с държавата,с училището,с улицата ! Ако всичко това беше вярно,всички 15-20 годишни щяха да са такива "недоносчета! А те слава богу не са повече от 20-на %. Първо и единствено е семейството и то още от 1-та годинка!-"сакън на мама,баба,тати детенцето,да не се удари,да не заплачи..."! Както тръгне от тогава ,така и ще си върви до края-дали ще стане Човек или л..но! Примери има много в едната и другата насока,всеки ден в пресата излизат и отрицателни и положителни такива!Дете къса кокичета от малка градинка пред входа след забележка да не къса , че не е садило и разваля и малкото хубаво което е създадено майката го защити " то ще си откъсне само две три "
mitashki911 написа:Точно! Точно!Andri01 написа:Не е виновна демокрацията !Ами е виновно възпитанието още на мама и тати,преди демокрацията. Най-лесно е да се оправдаем с демокрацията,с държавата,с училището,с улицата ! Ако всичко това беше вярно,всички 15-20 годишни щяха да са такива "недоносчета! А те слава богу не са повече от 20-на %. Първо и единствено е семейството и то още от 1-та годинка!-"сакън на мама,баба,тати детенцето,да не се удари,да не заплачи..."! Както тръгне от тогава ,така и ще си върви до края-дали ще стане Човек или л..но! Примери има много в едната и другата насока,всеки ден в пресата излизат и отрицателни и положителни такива!Дете къса кокичета от малка градинка пред входа след забележка да не къса , че не е садило и разваля и малкото хубаво което е създадено майката го защити " то ще си откъсне само две три "
но затова са виновни " учителите " . Има и много други примери .
Lisko написа: Случки които майка ми разказа тая сутрин:В повечето случаи спирам на пешеходна пътека. И никога не съм си блъскал бутилките в асфалта. Какво ше кажеш по въпроса? Е, да...не съм от младите. Идеята ми е, че не всички сме тук да даваме лош пример. Винаги си държа книжката в джоба, докато не отида до кошче. От друга страна не участвам в оборки и разни тъпотии като "Почисти България 1 ден, цапай другите 364". Ай сиктир. Нека да нямаш култура и да се правиш на морален 1 ден...айде, нема нужда... Мисля, че нещо се престаравате. Това, че мафиоти в комбина с бивши БКП-ри ни управляват, въобще не означава, че живеем в демокрация или така сме пожелали или избрали. Истината е, че помията сега е въпрос на действия започнали много по-отдавна от поколението след 1989г. Просто тогава е имало повече заради СИВ и се е мазало, и се е крало не толкова явно. Другата истина е, че за разлика от нас - народът, мафията е организирана престъпност и много добре си знае какви са й целите. Докато ние не можем да се обединим около една кауза и да противодействаме.
Lisko написа:Ще кажа - Браво ! Спирай винаги.Длъжен съм по закон да спра, когато някой СТЪПИ на пътеката. Аз често ПРОПУСКАМ пешеходци, но в някои случаи обстановката не предразполага към това.
gogo7777 написа:Има такива случаи, когато пешеходеца изведнъж засуква и тръгва по пътеката... Кола пред "зебрата", насрещно слънце и т.н. Пешеходец, стъпил на "зебрата+ има предимство, но той длъжен да внимава...но в някои случаи обстановката не предразполага към това.Такива измислени случаи има само у БГ
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: