Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Maudlin - помощник
Помогнете момчета.

Капакът на Fujitsu ASYG09LTCA не ще да се затвори както трябва след почистване и не мога да стартирам климатика. Влючвам го, давам му от дистанционното да се стартира, мъчи се да вдигне капака, пука 3-4 пъти и до там - дава ми грешка. Днес пръсках питата със спрей, нещо да не се е прецакало. Много са шибани тия капаци.
sirko - специалист
Малко не по темата, ама да питам доволен ли си от този модел, аз мисля да взимам същия но 12-ка... кажи нещо повече за него, може и на ЛС да не водним темата с излишък :cool:
Maudlin - помощник
Здравей,

климатикът е страхотен. Отлична работа, много тих, невероятно икономичен, хубав дизайн, просто никакви забележки нямам. Александарс от тоя форум ми го препоръча и не съжалявам и за секунда, че го послушах. Днес го чистих, махнах целия панел, за да мога хубаво да напръскам питата с един японски спрей, но нещо капака не се вдига. Чисто механичен е проблема, машината си работи ОК.
Хайде някой, ако знае какво може да се направи да помага. Снимки ако е нужно ще закача.
Aleksandars - специалист
Maudlin, при сглобяването нещо си объркал. Има едни щипки, които придържат капака затворен и явно те изпускат, а това води до липса на контакт в прекъсвача който е е поставен със защитна функция. Когато капака е отворен, той е в отворена верига и машината не работи.
атстоилк - помощник
Хмм такъв проблем и на мен ми се появи с климатика. И моя е Fujitsu - 12ка

Тема "Капак на климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: