• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 199
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Колега има ли напредък, днес намерих кординати на една горелка която ми харесва в Ютубе. напиши -Quemador de biomasa multicombustible. управление Натурела.
andro440 - майстор
filmatoplo написа:
Колега има ли напредък, днес намерих кординати на една горелка която ми харесва в Ютубе. напиши -Quemador de biomasa multicombustible. управление Натурела.
има напредък ,няма време ,скоро ще я запаля и ще има коментари относно качество и работоспособност
тази горелка от клипа ти -не ти ли прилича на това ,което правя -тоя ме е изпреварил -миналата година си писахме и му споделих идеята си ! :cool:
andro440 - майстор
filmatoplo написа:
Филме -шегувам се разбира се в по горния пост ! правя нещо ,което ,като заработи ще го видят всички .Не е тайна как работи една горелка или как е направена -въпроса е да се получи ефективна такава .Най ми е голям проблема с неръждаемите електроди ,че са почти по лев за бройка :? може ли такава скъпотия да е ...
filmatoplo - майстор
Колко са 20-30 електрода ,важното е да стане горелката. :)
kuuuuuul - майстор
Прикачен файл:
P1050730.JPG
P1050730.JPG (113.02 KиБ) Видяна 1713 пъти
Какво ще кажете за такъв вентилатор от сушилня за дрехи,да ли е подходящ?

Прикачен файл

P1050729.JPG
P1050729.JPG (114.93 KиБ) Видяна 1713 пъти

Прикачен файл

P1050728.JPG
P1050728.JPG (103.6 KиБ) Видяна 1713 пъти
filmatoplo - майстор
Ако е 40-50 вата става ,тоест да не е повече че ще силен и ще товари електрониката ако минава през нея .
andro440 - майстор
не се вижда на снимката добре ,какъв е мотора -ако е безколекекторен /без четки / става !
kuuuuuul написа:
Прикачен файл:
P1050730.JPG
Какво ще кажете за такъв вентилатор от сушилня за дрехи,да ли е подходящ?
andro440 - майстор
filmatoplo написа:
Ако е 40-50 вата става ,тоест да не е повече че ще силен и ще товари електрониката ако минава през нея .
Ватовете не са толкова проблемни ,може да се постави по мощен симистор и да се разтовари същия от управлението ,но ми се стори ,че на снимката мотора е колекторен ,което не е удачно за горелка -може и да бъркам !
andro440 - майстор
Тази запалка -обаче -определено ще пали
Прикачен файл:
Снимка1374.jpg
Прикачен файл:
Снимка1377.jpg
kuuuuuul - майстор
Ммм да,с четки е :sad: А защо не е добре с четки :?
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 199

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: