Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Въпрос на бройка. Моята пробка се завива до край без да опира в движещите се части. Мисля че и ограничителният шпилок се натегна без да дере по превключвателят.
Kirilpm - специалист
Само да попитам що за машинен елемент е шпилок? И как изглежда?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не се заяждай де
kuger - майстор
Kirilpm написа:
Само да попитам що за машинен елемент е шпилок? И как изглежда?
Мъжка шпилка, бре :-D
keymaker - специалист
klomo написа:
keymaker написа:
presar написа:

Да от тези, но със повече зъби ми трябват аз купих 190 мм и 60 зъба ,но не реже до края,трябва ми 210мм.
---------------------------------------------------------------------
Тия дискове за нищо не стават ,след 3-4 плочи голо ПДЧ (около 60 метра срез ) са остри колкото на дядо мотиката. Твърдосплавната пластина е много мека и се хаби бързо, след първата грешка да купя такива дискове не смея повече. Този който си беше на машината изкара много време без проблеми явно този с който продават машината и този резервния са само и единствено с еднакви номера ,ама ..........

Колега, тези дискове не са за ПДЧ и си го пише.! За ПДЧ зъбите са много повече, а за метали още повече.
------------------------------------------------------------------
Дисковете които взех бяха 2 бр. в опаковкатаса и си пишеше ,че са за пдч (с много зъби) и масив(с малко зъби). Артикулния номер на многозъбия беше същия като на оригиналния диск на циркуляра, интересно защо оригиналния изкара сума време и метри рязане ,а закупения в последствие се скапа за нищо работа.
Николай Николов - специалист
Консумативите от Лидъл са пълна скръб :lol:
mitko64 - майстор
Ако изключим тайванските битове, съм съгласен с констатацията на Николов!
Virtex - майстор
А кои са тези тайвански битове като марка или просто трябва да се гледа на място ?
mitko64 - майстор
Всички зелени комплекти с лого Parkside.
mgbagera - специалист
А тези последните комплекти дето пуснаха от 101 части :? те как са ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: