Здравейте! Трябва ми спешно дърводелец от София, който да може да ми направи 70бр. кубчета с размер 2х2х2см, да не са криви и да не иска безбожно висока цена за услугата. Мерси на който даде координати на подобен човек!
Всичко за дърводелството
bikerider_
- специалист
9 мнения в "Добър дърводелец в София СПЕШНО!"
bikerider_
- специалист
Викаш, само си чешеш езика или просто се заяждаш от немане кво да правиш?! Нещо градивно предлагаш ли?! Цена, оферта?! Ако да, кажи, да го обсъдим, ако не, СЕ РАЗКАРАЙ ОТ ТЕМАТА! 

masterval
- майстор
По-спокойно
Ако не можеш да си купиш материал и да го занесеш на дърводелец, което ще ти струва общо двайсетина лева предполагам,
имам две идеи, но за пари не мога да кажа.
1. Отиваш на Сточна гара прохода към магазин 501 стоки - така се казваше преди, сега май е Топливо. Преди него има склад за дървен мат. и работилница.
2. Отиваш в Бриколаж и там ще ти направят същото за повече пари и от много добър материал.

Ако не можеш да си купиш материал и да го занесеш на дърводелец, което ще ти струва общо двайсетина лева предполагам,
имам две идеи, но за пари не мога да кажа.
1. Отиваш на Сточна гара прохода към магазин 501 стоки - така се казваше преди, сега май е Топливо. Преди него има склад за дървен мат. и работилница.
2. Отиваш в Бриколаж и там ще ти направят същото за повече пари и от много добър материал.
bikerider_
- специалист
Ама да не се заяжда и съм спокоен!
Иначе в Бриколаж много ще чакам, предвид колко са заети. А и там работят предимно само с плоскости от пресовани дървени стърготини, почти не съм виждал да ползват масивно дърво.
По-скоро ще се наложи да се влача до Сточна гара. Дано поне там са добри. Че криви подобия на кубчета не ми трябват.
Мерси за идеите!

Иначе в Бриколаж много ще чакам, предвид колко са заети. А и там работят предимно само с плоскости от пресовани дървени стърготини, почти не съм виждал да ползват масивно дърво.
По-скоро ще се наложи да се влача до Сточна гара. Дано поне там са добри. Че криви подобия на кубчета не ми трябват.

Мерси за идеите!
bikerider_
- специалист
То най-важното е да може да ги направи и то до няколко дни. После идва цената, да не е космическа. Понеже 1 ми искаше да не казвам каква цифра...Все 1 го бях накарал да ми направи олтар от дърворезба... До Трамкар никога не съм забелязвал, че има дърводелци, макар и всеки ден да минавам по Борис...
А това, идвайки откъм Красна Поляна, за което казваш, не се сещам къде точно е. Но благодаря за идеите!

bikerider_
- специалист
PIP написа:Ако ти се идва до Самоков ще ти ги направя без пари, така че ще ти излезе само транспорта.Мерси за щедрото предложение, но нямам време за подобна разходка в близките 2 седмици, когато ми трябват кубчетата!

Тема "Добър дърводелец в София СПЕШНО!" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература