Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
michael78 - специалист
знае ли някой дали е възможно да се поръча алуминиева/пвц врата за баня, която от едната страна да е бяла, а от другата-да е с имитиращо дърво покритие(кафява- орех)? Ако "да"-идея за фирма?Проблемът е, че вратите в апартамента са цвят орех, а плочките в банята изискват бяла врата.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Профилът е един. Проблемът ви е решим със залепване на подходящо (орехово) фолио. По-добре е откъм банята да си е фабрична.
yurig - специалист
Има такива фабрични PVC профили. Трябва да питаш за тях в избраната от теб фирма за дограма, но са скъпи и ще трябва да чакаш повече защото се доставят по заявка.
michael78 - специалист
сега като чета останалите постове в този форум, осъзнавам, че май съм объркал мястото за побликуване на това питане, за което много се извинявам. Попитах в няколко фирми за дограма за подобна врата, но навсякъде вдигаха вежди в отрицание на такава комбинация. Иначе едноцветна врата ти я правят веднага
velsi - Почетен майстор
Честно казано аз такива профили не съм виждал. Нека колегата yurig обясни къде ги е виждал.
montoya - майстор
Мисля, че навсякъде кадето боядисват прахово могат да го решат този проблем.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
montoya написа:
Мисля, че навсякъде кадето боядисват прахово могат да го решат този проблем.
Най-сетне мислещ участник! Е, що не се сетих аз?? :?
velsi - Почетен майстор
Боядисвал съм прахово. Не можеш да боядисаш половината профил.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
velsi написа:
Боядисвал съм прахово. Не можеш да боядисаш половината профил.
Не може ли? С маска?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Не мисля, че е нужно да имитира дървесина. Достатъчно е на цвят да е подходящо близо.

Тема "алуминиева/ПВЦ врата за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: