Най - вълнуващия въпрос зимно време.
albert_21bg - специалист
Здравей, не съм палил котела още на пелети, довечера ще го паля и ще видя как са.
albert_21bg - специалист
Здравейте, може ли някои които разбира от свързване на стаен термостат да помогне, става на въпрос за Salus RT500 RF, по схемата на Грейко намерих къде се свързва контролера , на шината с обозначение RT, от предавателя имам два изхода за контакт с горелката NO и COM. Как трябва да ги свържа за безаварийна работа на горелката? Ще съм много благодарен на отзовалите се.
filmatoplo - майстор
Айде де кой ще черпи, от платката с обозначение RT теглиш двужилно кабелче 0,50 или 0,75 до клеми NO и COM ,отделно си захранваш с нула и фаза N и L предавателя, в горелката махаш отметката на NO, и поставяш отметка на Термостат .пиши резултата.
albert_21bg - специалист
Нямаш проблеми, само като минеш през Плевен се обаждаш и си готов. Само да не объркам нещо, свързвам NO с R и COM с T , така ли? За менюто на горелката го разгледах и аз така си помислих.
filmatoplo - майстор
Да така се свързва, ако гръмне откачаш едното кабелче. майтапя се. Свързвай смело. :) имай предвид че термостата си сверява сигнала през 10 минути, така че понякога зеления сигнал не светва веднага, на екрана на термостата се появява синвол.
albert_21bg - специалист
Мерси много, както винаги професионален отговор от професионалист. Поздрави за Форума.
filmatoplo - майстор
:? Брей ами на мен утре кой ще подсказва. :)
шоп - майстор
filmatoplo написа:
:) филме, то и днес няма кой да ти помогне. В другата тема два пъти питаш колко мм е азбестовото въже на вратичките на котел симе и отговор няма. Ако имах симе да бях слязъл отдавна с шублера и да ти бях помогнал... но...

доста хора знам във форума със симе, но няма отговор на твоя елементарен въпрос
Успехи и наздрав, доброто се връща:-)
albert_21bg - специалист
Вие знаете всичко, все пак сте професионалисти в областта на ОВК , предполагам ако трябва и другите колеги ще помагат. Още веднъж благодаря за бързия отговор.
gnt69 - майстор
filmatoplo написа:
Питай нещо акъл даваме безплатно в неограничено количество. И бъди оптимист всичко се връща рано или късно. Малко рано ама наздраве. :partyman:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: