Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
gogo7777 - майстор
Машината е 100% българска. Изработена е с качествени елементи и е с реални параметри. Може да я ползваш интензивно без това да влияе на работата на инвертора, настроена е перфектно, получаваш гаранция и сервиз.....Тествал съм 200А-та /сега е 190А/ със всякакви електроди, няма грижи никакви. :)
Багериста - специалист
В никакъв случай не исках да се получават такива спорове между вас , заради моето питане. Исках просто да изкажете мнения за двете машини които съм си избрал. Добри или лоши впечатления за тях.Остава ми да събера още малко парички и до 2-3 седмици ще се купува една от двете. До тогава исках да събера мнения ,и да реша коя ще взема .Надявам се на още отзиви за двата електрожена .
agj - майстор
Багериста написа:
.Надявам се на още отзиви за двата електрожена .
За домашни нужди стават не само тия двата ами и доста други ,ноо щом си решил да похарчиш повече парички -лошо няма, купи си каквато ти е кеф!
ZEDYCUS - майстор
Имам модела Иза 180А вече от година и нещо. За домашна работа , на вилата и напоследък с малко по дебели планки нямам никакъв проблем с него.
Миналата година и на брат ми взехме модела с 190А . няма и с него проблем. Не съм заварял с него, не ми го дава :-D
Багериста - специалист
Благодаря ви за изказаните мнения,И един съвет от мен за ZEDYCUS ти обещай на брат ти че ще го почерпиш а той ще ти обещае че ще ти го даде.
kuger - майстор
Багериста, вземай ИЗА, ще станат почти две години откакто го имам /190А/ и ползвам. Нямам забележки. Струва си парите отвсякъде.
gogo7777 - майстор
ZEDYCUS написа:
Avas_co останал съм с впечатление, че си от Пловдив. Утре и други ден съм свободен върнах се от командировката, та ако си мераклия-пиши ми и ще донеса където кажеш инвертора на Пансим, да го пробваш как заварява. Поне ще добиеш впечатления и от него. Може и клипчета да направим. :) :partyman:
Хубаво би било :)
.....няма само аз да я хваля я.... :-D
Avas_co - майстор
ZEDYCUS написа:
Avas_co останал съм с впечатление, че си от Пловдив. Утре и други ден съм свободен върнах се от командировката, та ако си мераклия-пиши ми и ще донеса където кажеш инвертора на Пансим, да го пробваш как заварява. Поне ще добиеш впечатления и от него. Може и клипчета да направим. :) :partyman:
За неделя съм за, че събота май няма да мога.
Имам едно място с ток и количества железа, няма пригодени условия за целта, но поне е на закрито.
А, за клипчетата, я дай по-добре да не се излагаме. :partyman:
ZEDYCUS - майстор
:partyman: Може и неделя, мислех да ходя на вилата, но времето е скапано. Ще ти пратя телефон на ЛС.
aig_welding - специалист
ZEDYCUS написа:
:partyman: Може и неделя, мислех да ходя на вилата, но времето е скапано. Ще ти пратя телефон на ЛС.
Щом ще правите тестове да ви предложа тогава да тествате и нашия електрожен, който колегата Avas_co притежава?...
А за да бъде пълна картинката ще ви пратя и една нова марка електроди за тест, за които мнението на потребителя ни е важно.
@Avas_co: Ще ти пратя електродите и кутията днес по Еконт, утре до обяд са при тебе. Гледай да не изпуснеш Еконт-а, в събота работят само до обяд.
В пратката ще намерите и малко корупционни материали, с които се надявам да спечеля вашето благоразположение с цел да класирате нашия електрожен преди Pansim-овия. :-D

Поздрави,
Георги

Да добавя само: Функцията "ЛС" (поне за мен) във форума не работи!!

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: