• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 111
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
sholiov - помощник
Колеги някой ще обясни ли какво е турболатори и от къде мога да ги намеря или как да ги направя съответно?
Svezar - специалист
Напиши в чичко Гугъл "турболатори" и гледай и чети колкото искаш :) Най-общо казано са едни усукани или нагънати ламарини според размера на отвора/отворите през които преминават димните газове и целта им е да карат същите тези газове да забавят скоростта си с което се цели по-добро топлоотдаване !
Здравейте, имам нжда от помощ и се надявам да ми помогнете. Мой познати са си монтирали котел Фероли 45кW, но имат проблем с настройките. Дали може да ми дадете координати на човек, който разбира срещу заплащане да им настрои котлето. Става дума за гр.Ботевград.
hahohihi67 - помощник
здравеите, мн сьм чел тук мнения и сьвети .имам нужда от сьвет имам горелка фероли п7 и не мога да и оправя настроиките .ползвал сьм настроики тук от форума и не мога да я накарам да загрее водата нат 40гр ,а е настроена на 67 .моля за севет и помощ
filmatoplo - майстор
Моята жена я настройвам от 36 на 18 ама нещо не става. :) Шегувам се, разкажи горелката на какъв котел е монтирана, каква мощност, каква площ топлиш, има ли изолация, напиши натройките.
Svezar - специалист
hahohihi67 написа:
здравеите, мн сьм чел тук мнения и сьвети............
Пак си е постижение че си успял да прочетеш какво пише из форума ,като гледам как пишеш :? Търси някой да ти помогне на място,някак не ми се вярва сам да се оправиш :wink:
iceheart - специалист
Кажи какво и колко се опитваш да стоплиш. Извади настройките с които си и ги напиши за да видим с какво да помоггнем...
hahohihi67 - помощник
ще ги дам във вторник като се прибера
благодаря предварително и за тва че все пак някои се отзова
n.ganev - майстор
Ти filmatoplo и iceheart за "някои" ли ги имаш след като прочел па да не споменавам ползвателите на тези горелки ?
hahohihi67 - помощник
отоплявам около 150 квадрата без изолация ,котела ми е правен 55 к/вата
настроиките
t1 -0
t2-1
t3-51
t4-10
t5-5
t6-80
t7-15
t8-38
t9-24
t10-70
t11-28
t12-130
t13-42
t14-155
t15-50
t16-160
t17-65
t18-1
t19-99
t20-50
u02-4
вода 68 гр
пилетите са някакъв смес широколистни и сльнчоглед
проблема е че гори около 20 мин и започва да се почиства и не може да вдигне над 40гр
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 111

Тема "Пелетни горелки Ferroli Sun и Mikro P7-P12 Инфо,настр. и др." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: