• 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
gogo7777 - майстор
Тъпите европейци не са достатъчна мотивация за реализация.....егати и рима има :-D
toolegittoquit - майстор
Chefo77 написа:
Демек не искаш на теб да ти е добре, а на другите да им е зле.
Не. Просто искам да спрат да ни приемат като втора ръка. Като е така искам и те да видят какво е от другата страна. А защо не съм в Германия - защото да си намериш хубава работа, трябва да знаеш много добре езика. Знам други езици, но не и немски. :partyman:
kalpev - специалист
Kirilpm написа:
...понеже другарят Трол е богопомазан и не може да бъде изгонен от форума.Ако някой случайно го обиди,или случайно се появи тема,в която целия форум вземе да го обижда всичко изчезва :lol:
И тук нещата стоят така,ако не беше истина щеше да е смешно.
Потвърждавам. Тинки е най-толерираният от модераторите в този форум. И нека някой модератор да смее да изроптае, че не е така!
Само за пример - модераторите допуснаха своеволието темата за Фордо да се изроди до гротескна пародия, което го няма в друг форум. Жив цирк с Тинкините си номера стана и се обезсмисли...жив цирк в 35 страници! 35 страници и още не си беше намерил проблема, хахаха :-D Още 35 страници ли му трябваха да го отстрани? Що не се оплаква така във Форд форума на 35 страници? Знаете ли кога ще го търпят там така, или в някой друг форум? Точно никога, защото там модераторите са си на място, а тук го толерират. Това е истината, колкото и да не им изнася.
Темата за винетките си беше много актуална, докато Тинки под влияние на алкохола не я оспами и нея накрая, типично.
Тинки презиТдент...пази Боже!!! И вместо да го изтрият като досаден спамер и да изтрезнее с някой банан, заключиха темата. Що така, бе, господа модератори - какво са ви виновни винетките в случая?
Няма тема, в която Тинки да е писал и да не я е оспамил. После дадена темата се затрива или заключва от модератора, все едно самата тема е виновна, а Тинки, "ни лук ял, ни лук мирисал", продължава да спами в друга и т.н. И отдавна не е единичен или изолиран случай да се подмине, а си стана всекидневен рецидив.
В този форум просто писна на всички да ги занимава с постоянните си оплаквания, досадно мрънкане и спамене навсякъде из темите, с което стана нарицателен за всички тук! Форумът е "Направи си сам", а не колко е труден живота на Тинки и как всички в държавата са маскари (той е изключение, естествено). Само дето никой не е длъжен да му търпи мрънканията, оплакванията и спамовете, а те продължават, точно защото е толериран и не го спират "безпристрастните" модератори.
И точно защото е толериран, неслучайно стана герой на форумния фолклор и почнаха вицове вече да пишат за него - как беше...ако една тема е стигнала 3 страници за няколко часа, значи Тинки обезателно е писал в нея... :-D :-D :-D Е, модераторите и този виц изтриха, но срамът остава и не може да заличите, господа!
Така, че Тинки да не се сърди, че е герой в народния форумен фолклор. Е, нарицателен, ама все пак герой :-D
В заключение:
Има си специализирани форуми за хора с ментални проблеми, да насочи се към тях, не тук. Там със сигурност ще го изслушат внимателно, ще му решат проблемите и ще му помогнат.
Последна промяна от kalpev на пон фев 22, 2016 12:57 am, променено общо 1 път.
toolegittoquit - майстор
kalpev написа:
...
Добре. Извинявам се. Искрено го казвам. За форда - нямаше и да намеря проблема. Една гарнитурка - сюрприз от старият собственик. За останалото - просто имам мнение негативно към случващото се в България.
Kirilpm - специалист
kalpev написа:
Тинки е най-толерираният от модераторите в този форум.
Ако не беше истина щеше да е смешно :lol:
profesionalist_wood - майстор
kalpev написа:
Kirilpm написа:
...понеже другарят Трол е богопомазан и не може да бъде изгонен от форума.Ако някой случайно го обиди,или случайно се появи тема,в която целия форум вземе да го обижда всичко изчезва :lol:
И тук нещата стоят така,ако не беше истина щеше да е смешно.
Потвърждавам. Тинки е най-толерираният от модераторите в този форум. И нека някой модератор да смее да изроптае, че не е така!
Само за пример - модераторите допуснаха своеволието темата за Фордо да се изроди до гротескна пародия, което го няма в друг форум. Жив цирк с Тинкините си номера стана и се обезсмисли...жив цирк в 35 страници! 35 страници и още не си беше намерил проблема, хахаха :-D Още 35 страници ли му трябваха да го отстрани? Що не се оплаква така във Форд форума на 35 страници? Знаете ли кога ще го търпят там така, или в някой друг форум? Точно никога, защото там модераторите са си на място, а тук го толерират. Това е истината, колкото и да не им изнася.
Темата за винетките си беше много актуална, докато Тинки под влияние на алкохола не я оспами и нея накрая, типично.
Тинки презиТдент...пази Боже!!! И вместо да го изтрият като досаден спамер и да изтрезнее с някой банан, заключиха темата. Що така, бе, господа модератори - какво са ви виновни винетките в случая?
Няма тема, в която Тинки да е писал и да не я е оспамил. После дадена темата се затрива или заключва от модератора, все едно самата тема е виновна, а Тинки, "ни лук ял, ни лук мирисал", продължава да спами в друга и т.н. И отдавна не е единичен или изолиран случай да се подмине, а си стана всекидневен рецидив.
В този форум просто писна на всички да ги занимава с постоянните си оплаквания, досадно мрънкане и спамене навсякъде из темите, с което стана нарицателен за всички тук! Форумът е "Направи си сам", а не колко е труден живота на Тинки и как всички в държавата са маскари (той е изключение, естествено). Само дето никой не е длъжен да му търпи мрънканията, оплакванията и спамовете, а те продължават, точно защото е толериран и не го спират "безпристрастните" модератори.
И точно защото е толериран, неслучайно стана герой на форумния фолклор и почнаха вицове вече да пишат за него - как беше...ако една тема е стигнала 3 страници за няколко часа, значи Тинки обезателно е писал в нея... :-D :-D :-D Е, модераторите и този виц изтриха, но срамът остава и не може да заличите, господа!
Така, че Тинки да не се сърди, че е герой в народния форумен фолклор. Е, нарицателен, ама все пак герой :-D
В заключение:
Има си специализирани форуми за хора с ментални проблеми, да насочи се към тях, не тук. Там със сигурност ще го изслушат внимателно, ще му решат проблемите и ще му помогнат.
...Обачи пропускаш едно нещо...което е под носа ти: Колкото по голяма гюрултия има в една тема толкова повече посетители има и съответно печлба от рекламните банери(по-горе) които някои личности печелят стотинки по ИзиПей... А и нещо друго в АБВ форума можеш до говориш за абсолютно всичко (дори за аналния секс) и модераторите не закачат никой и от последните месеци масово хората се регват там....хитра стратегия за печалба :)
pipilica - майстор
А ти да си забелязал че ги няма рекламните банери в хедъра.
profesionalist_wood - майстор
Бежанец от Донбас търси спасение от терора на Путин в Саудитска Арабия

Днес минах нелегално границата и пристигнах в Саудитска Арабия. По пътя изхвърлих личната си карта, издадена от Първо РПУ в Бургас, и казах на граничарите, че съм бежанец от Донбас, който търси спасение от терора на Путин. Веднага ми повярваха и ме качиха на влака за Риад.
Настаниха ме в 3-звезден хотел, макар че наблизо имаше 5-звезден, и ми казаха, че утре ще ми осигурят апартамент. Сутринта обаче взеха да ми се оправдават, че преместването щяло да се отложи с цял един ден. Това ме вбеси. Стъпках храната, която ми донесоха някакви насълзени правозащитници, плиснах им шишето с минерална вода, изпотроших скапаната хотелска стая, а дивана и фотьойлите изхвърлих направо през терасата. Някакви хора от улицата започнаха да ми крещят, но управителят на хотела им каза, че идвам от район на бойни действия, нося в душата си раните на войната, травмиран съм дълбоко и затова трябва да проявят разбиране. Проявиха.
В четвъртък изгониха двама арабски пенсионери от общинското им жилище, за да настанят мен. Нахалните старци протестирали, та се наложило да ги измъкват с полиция и сега ще ги съдят за дребно хулиганство. Мен обаче ме чакаха деца с цветя пред входа на блока. Отнякъде се появи крал Абдула бин Абдул Азиз ал Сауд и си направи селфи с мен. Дадоха ми 2000 долара да си покрия най-важните нужди.
В петък ме посети социален работник. Донесе ми брошура с първите 10 члена от арабската конституция, преведени на моя майчин украински език и ме попита дали имам нужда от нещо. „Кажи на оня, дето всяка сутрин се дере от минарето на джамията, да намали малко децибелите, че ми пречи да спя“, разпоредих му се аз и той чинно си записа.
В неделя се разходих да напълня малко окото, но всичките им жени бяха увити като пашкули. Много се ядосах и в понеделник внесох жалба в кметството. Още същия ден директорът на кварталната гимназия написа специално обръщение към ученичките да се въздържат от носенето на бурки, защото така накърняват чувствата ми. Препоръча им занапред да се обличат с изрязани блузки и къси полички, тъй като моята характерологична същност на европеец изисква да гледам цици и бедра. Листовката беше раздадена на родителите за сведение и изпълнение.
Оплаках се на социалния и от храната. Овнешкото е твърде мазно за деликатния ми стомах, а говеждото ми идва жилаво и си хабя зъбите. Обясних му, че предпочитам крехко месце - свински вратни пържолки, контрафиленца или в краен случай – бутче. Обеща ми да вземе мерки. Сега всички дюнерджии от квартала са инструктирани да не натрапват открито овнешкото месо, за да не ми причиняват душевен смут.
Не е лесно да си мигрант! Днес трябваше да се тътря цели триста метра, за да си взема социалните помощи – има-няма 2 хиляди долара. Това страшно ме изнерви и си го изкарах на една ученичка. „Що ходиш с бурка ма, нали ти казаха да сложиш мунижуп“, разкрещях й се аз. Тя нещо взе да ми се отваря, та й забих два-три шамара. Мислех да я замъкна в храстите и да я изнасиля, ама като си представих каква мъка ще е, докато я разопаковам, се отказах. После разбрах, че братята й не били о кей от боя, подали жалба в полицията и организирали някаква подписка срещу мен. Наложи се вътрешният министър да ме защити по телевизията. „Трябва да проявим разбиране към християните и да се надяваме утре, когато станат мнозинство в Саудитска Арабия, да имат същото отношение към нас“, заяви той.
Тази сутрин казах на социалния работник, че умирам от скука и му заповядах да се поразмърдат и да ми организират някакво шоу - гей-парад или нещо от сорта. Той се опули, но му обясних, че вече сме 21-ви век и тук трябва да се налагат новите ценности. „Всеки брак – еднополов, а всеки мъж – майка!“, казах му патетично аз. Не съм сигурен, че ме разбра, но си записа.
След обяд дойдоха някакви социолози да ме анкетират. Бях откровен с тях и им признах, че дълбоко презирам и ненавиждам страната, която ме прие, но нямам нищо против да ме хранят и да ми дават помощи. Не ми пречи.
Скандалът с ученичката пак набра скорост и централната телевизия покани на дебат някакви членове на Америка за Саудитска Арабия, Отворено отзад общество и Арабски хелзински комитет. Всички бяха съгласни, че съм обвинен несправедливо, а враговете ми са ксенофоби, расисти, фашисти, атависти, човекоядци и християнофоби. Половината от тях като деца били изнасилвани от бащите си или са спали с майките си. Успокоих се, защото разбрах, че ме мрази утайката на обществото, а прогресивната част ме подкрепя.
Днес социалният ме попита дали искам да се хвана на някаква работа. Отговорих му, че още не се чувствам интегриран, така че да не ме занимава. Оставам на социалните помощи! Вярно е - 2 000 долара са едно нищо, дето се казва, ама няма как – ще се търпи!
Andri01 - майстор
https://www.24chasa.bg/Article/5342541 И то в държавата имало полиция! Смешно!! Следващия път може и да ги нае...т,тъпите полицаи!
lov - майстор
Ами тъпи са щото по регионалните полицейски участъци през нощта и обикновен пъдарин няма. Икономия брадчед какво да се прави. А както са я подкарали и полицай няма да виждат по няколко месеца в годината. По един на десетина села и то ако не е в командировка на границата. :)
Полиция и армия отдавна няма. То държава няма ти за полиция питаш. :lol:
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: