Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
daywalker написа:
n_a написа:
:? ... аз като съм под душа искам да са ми под ръка
...
Ей ама ти пък много неща искаш :-D 1-2 ъглови лавички няма ли да са достатъчни до душа?
Че да ги събарям?
Под душа нищо. Леко встрани, над казанчето ми е ОК.
А всъщност освен тези неща, какво искаш да има в оня шкаф?
daywalker - специалист
Честно казано в банята, която ползвам в момента шкафове няма. Но гледам, че сега масово се ползват мебели за баня, та реших да съм в крак с модата. И тъй като шкаф под мивката не ми се нрави особено, такъв зад огледалото също, то остава варианта шкаф-колона (стои ми най-елегантно). А самата мивка отдолу с полуконзола или красив сифон.

п.с. Е как ги събаряш? Разбирам да кажеш, че са грозни :) Но с моя начин на къпане би трябвало да ми останат зад гърба и нещо не си представям как ще ги бутна.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
daywalker написа:
п.с. Е как ги събаряш? Разбирам да кажеш, че са грозни :) Но с моя начин на къпане би трябвало да ми останат зад гърба и нещо не си представям как ще ги бутна.
Video?
Майтапя се. Ми случва се
daywalker - специалист
Явно всички сте за ниши на всички възможни места. Обещавам да премисля за тях. :razz:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
"Ниша", в контекста, е оползотворена дупка :-)
Аз съм ЗА открити рафтове на удобни места, естетически оправдани.
Този шкаф ми е неудобен, заема място и не стои добре там
daywalker - специалист
Коригирах размера на шкафа на 30 х 30 х 140, евентуално предполагам, че може и по-плитка да се направи.
Преместих и умивалника 8-10 см към душа. Явно ще се наложи и корекция на ВиК изводите, които в момента са на 58 см от дясната стена. Така по-добре ли е? :roll:
Програмата е старичка и нямам актуални модели за аксесоари и т.н., но за ориентация би трябвало да свърши работа.

ИзображениеИзображение
daywalker - специалист
Те такова душче да купувам ли за да стане модерна баня? Има ли нещо, което трябва да се съобрази с монтажа му, освен че ще има още една ВиК точка за преправяне, защото до куфара за структурата за вграждане имам само извод за студена вода.

Изображение
chapara - майстор
За да не те "бута" ръкохватката на вградения смесител я постави на стената с мивката :wink:
daywalker - специалист
jekasus написа:
daywalker написа:
кои ивици
Забравих :-D
Изображение
Правихме проект в магазина. Дизайнерката предложи ивица 2 да я няма и да се ползва статичен параван, който започва от куфара. Съображенията са, че сгъваем тип Париж може да се счупи лесно я в куфара, я в смесителя, а ако не се мести няма да има как да се почиства разстоянието между паравана и куфара отстрани.

Аз си го представях нещо такова, но сега пак се хвърлих в размисли. Ако оставям тази ивица 2, колко см ще се необходими?
Изображение
jekasus - майстор
На снимката много хубаво решение със вграден смесител - по този начин се пести и така малкото пространство в душа.
За ивицата - колкото повече толкоз по-добре :-D
За цукала отстрани до стената(тази със вратата) стигат напълно 20 см, освен ако не тежък 200кг :-D
Иначе си оставам на мнението - ниша над вграденото, може и вратичка там да си направиш, шкафчето да си остане в магазина :-D , мивката плътно към ъгъла.
Понеже си искал някакъв декор на вграденото, а при тоя дизайн няма да изглежда добре...
Стъклото можеш да го поръчаш с фотопринт и да стане много убаво :-D
В този случай трябваше да "скрием" бойлер.

Прикачен файл

DSC_2356.jpg

Прикачен файл

DSC_2357.jpg

Тема "още една баня и мокро" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: