Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
mgbagera - специалист
Интересувам се LCD телевизорите имат ли средна продължителност на живот ? Примерно след определена възраст да започват проблем след проблем и вече да няма смисъл да се ремонтират ?
Питането ми е защото съм дал един 26" Samsung le26r71bx на ремонт и той ще излезе 100лв. Искам да знам ако имат средна продължителност на живот и телевизора вече я е стигнал, то тогава да не го ремонтирам :?

Телевизора е с повредена матрица но имало някакъв начин по-който можело ида се оправи.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Колко струва нов 26 инчов тв?
"Можело и да се оправи" звучи като "може и да не се опави.
mgbagera - специалист
И на мен така ми прозвуча затова веднага отказах ремонта. Сега наще се опитват да ме разубедят и да го ремонтираме.
Chefo77 - майстор
Можело и да се оправи по някакъв начин ми звучи като стъкмистика. Колко години го ползваш?
mgbagera - специалист
Аз не съм го ползвал, дадоха ми го ако искам да си го оправя. Понеже ми е даром и затова бързо го отписах от ремонта.
Някой има ли идея как да му открия годината на производство ? Търсих в нета но без успех.
mgbagera - специалист
Не мога, тв-то още е в сервиза.
Имам само това от MainBoarda http://prikachi.com/images/568/8651568D.jpg
mgbagera - специалист
Мерси много =D>

Обаче не разбрах дали имат средна продължителност на живот и колко е тя :?
Chefo77 - майстор
Може и да се лъжа, но мисля че датата на производство на тунера е 13.10.2006 година. ПРЕДПОЛАГАМ телевизора е някъде там.
Не бих го поправял ако е така и ми искат 100 пари. 9 години са си достатъчно, за да си поизживяли живота и останалите компоненти.

Тема "Средния живот на LCD телевизорите ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: