Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Фитилчо - майстор
Здравейте колеги,
някой виждал ли е някъде да се продава кабел навит като слушалките на телефоните едно време , трябва да захраня мотор 1400 вата с него
:?:
Andri01 - майстор
На 12,24,48...или 380в? От там вече зависи тока и съответното сечение на кабела!?
Фитилчо - майстор
Здрасвей,

на 220 волта е

Машината е плъзгаща(циркуляр с изтегляне) и искам да сложа такъв кабел за да избегна риска да прережа кабела като овисне някой път и не внимавам, ако се сещате за друг вариант, моля предложете...

Такава е машината и кабела и ме притеснява да се мандахерца, закачен е отпред на дръжката a идва от задната страна.

Изображение
Andri01 - майстор
Със запас ,това са към 10А. Провери "Филкаб" дали нямат.
Фитилчо - майстор
Само телефонни имали.... те не стават ...май
Вдигна ми някакъв страшен селянин , апропо :lol: имам чувството, че се обадих в хоремага на с. Яребица, общ Дулово :lol:
Фитилчо - майстор
http://www.elbulgaria.com/c74/p38461/sy ... kabel.html

това намерих ама май е малко. 4 жила по 0.5 . Може би ако ги осуча две по две жила... :? ще вземе и да стане
Andri01 - майстор
Бургас, завода за кабели,но нямам телефон :(.
Фитилчо - майстор
Мноо сложно стана деба :?
Има ли Друг начин да го направя някак да е с ...разтягащ се кабел :-D
Този обикновенния ме дразни
Andri01 - майстор
Преди години правих такъв кабел за един "космически пистолет" на сина ми. Но той беше май 0,5кв. и ПВЦ. Навива са около тръба стяга се здраво и през нея се пуска горещ въздух.
Фитилчо - майстор
Готина идея,
само трябва да видя какъв ще е кабела....
Ще го навия на тръба и ще го дууна с пищова :)
Какъв кабел да ползвам(с каква изолация). Едножилен,многожилен?

Може ли да ползвам четирите жила на телефонният кабел по 0.5 кв и да ги вържа на едно, и още един такъв кабел за втория проводник :?

Тема "Кабел за 1400 вата мотор, но на спирала като телефонен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: