За парите ясно. Въпроса е колко. Техническа възможност има, трафопоста е на 200 м, кабела едва ли е оразмерен за 150 киловата.
emildimitrov58 написа:.Едната тарифа е до 6кв, а другата е от 7 до 15 така ,че няма как да сте на 10 кв,нормално са ви сложили 40А най вероятно сте си платили за по малката тарифа. В някои краища на страната чувам ,че слагат 25 А за същата мощ .И да сложите долу 63А няма гаранция ,че пак някой път няма да падат и долу.Струва ми се безмислена работа да се занимавате с това,щом от късо а не от претоварване или други проблеми падат предпазителите ,все пак не всеки ден стават такива неща.Казвам безмислено щото не си струва нервите,Енергото иди дойди ама като почнете да събирате пари все някой не дочул недоразбрал недовидял ...общата манджа кучето я яде.Скоро имаше такъв проблем с една кооперация тука просто си платиха 600/700лева за да има сменят предпазителя с по голям и така НО при условия ,че всичко друго позволява.Не се сещам дали е техен ангажимента ако захранването е проблемно след като има вече някакво заявяване от крайния клиент?
Оттогава и до ден днешен има технически проблем, свързан с електрозахранването
на ВСИЧКИ апартаменти. Той е следния:
При късо съединение в дадено жилище ВИНАГИ ПЪРВО изключва съответният
предпазител на ГЛАВНОТО ТАБЛО на сградата, а не предпазителите
(главен или например "осветление") на апартаментното табло.
Това води до голямо неудобство при случай на
изключване на предпазител, тъй като не винаги има наличен ключ за
достъп до главното табло.
Осигурете ключ за таблото със предпазителите то най вероятно и с отверка може да се отвори и си свиркайте.....и така ако ли не скачайте в кючека...
Аз ако съм на теб ще сложа крива Б/главен/ в моето табло за проба ,пък знаеш ли може и да има ефект/ едва ли/

п.п. Има и друг вариант за решение на проблема ви ама вие много сте разлали кучетата,и предпочитам да замълча,гледам ,че има един 50А на таблото той за някой превилигирован ли е...