Ел. инструментите. Консумативи.
nobreak - специалист
mitko64 написа:
Изглежда малко очукан, но все пак е на 10години. Не знам какво да кажа, че си заслужава, но ако се повреди нещо, забравяш за ремонта. От тази, тежката категория и Спарки имат на 150мм, но цената сигурно е най- малко четворна.
Е защо, гледам четки се продават, лагери в днешно време се намират всякакви, плочата....има заместители по сайтовете пак доста варианти...или викаш да не се занимавам със стари работи? Мен ми е заради ексцентритета, който му дават до 5 мм, това означава вибрационен кръг до 10 мм, което си е доста според мен. Понеже не съм работил с такова чудо и даже не знам 125 или 150 е по удобно за работа...Сега като ги гледам имам компресор, дали няма да е по добре да си взема един пневматичен от Лидл - те са на 150? Какъв съвет ще ми дадете?

п.п. Като им гледам консумацията на въздух...с моя ядва ли ще стане :) 200 л/мин
mitko64 - майстор
Такъв, пневматичен, май profesional wood скоро беше купувал, но нещо беше дефектен, та го връща.
Фитилчо - майстор
Пневматичния не можеш да го храниш, иска си литри в минута и вдига адски шум, не, че другия вдига по малко де :lol:
nobreak - специалист
Фитилчо написа:
Пневматичния не можеш да го храниш, иска си литри в минута и вдига адски шум, не, че другия вдига по малко де :lol:
Това си мислех и аз :?
nobreak - специалист
Мислих, мислих и реших да жертвам повечко пари, все пак един път се купува. Гледах Спарки ex 150ce, но не съм работил и се чудя няма ли да в голяма шайбата за дъски, в смисъл ако искам да шлайфам една дъска 12 см, дали ще го удържам на дъската :? Гледах и тозо Bosch PEX 400 AE, който е на същата цена....малко ми в скъпо ама....Този Skil 7455 AA добър ли е?
ivanj - специалист
Bosch PEX 400 AE този го имам от 6г.ще ти върши работа.Има го в Базара за 170лв почти нов.
https://bazar.bg/обява–9607479/ръчен-ек ... pex-400-ae
nobreak - специалист
Я кажете има ли разлика между ексцентритет и размер на кръга, че започвам да се обърквам? Никой няма ли наблюдение върху спаркито? Между този модел на Спарки и на Бош кой е за предпочитане?

Тема "Лаишки въпроси за ексцентършлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: