• 1
  • 2
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
W123 - специалист
Потребител 123 написа:
Изпълнението и замисъла не струват. Не е само да понаредиш малко камънак лепнат тук таме с малко циментово лепило. Няма идея и изпълнението е ужасно !
На вкус и цвет-товарищи нет...

Що бе пич,човека си е поиграл колкото може,все пак не е професионален градинар и декоратор.

А до това пръскало там...ако е по-хладничко...само да се придърпа масичката...и скаричката... и едни ракии...и едни мръвки...иииии уф...
smartman - специалист
нещо не се връзват нещата............. липсва малко вкус и естетика........
Fortune - специалист
tedi1 написа:
Критикуващите следва да покажат положителни примери, че да направим разликата.
И аз така мисля, нека покажат собствени творения.
Иначе лично уважавам труда, отделеното време и средства, защото си личи, че е правено "направи си сам". Това означава, че и ще се поддържа и обновява от собствениците, ще има нещо от тях самите, а не от някой професионален озеленител, който ще им достави дори готови фигури оформени като колесница например и ще заприлича на хотел - дори съм чувала, че отдавали под наем озеленяване, колкото да мине комисията за приемане на обекта.
kocetoo - специалист
Много труд е вложен - определено. Малко по-каменно ми идва на мен, може би твоят приятел има предпочитания към източните градини. Красиво е, макар че снимките не го представят в пълната му красота.
  • 1
  • 2

Тема "градината на мои приател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: