• 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 180
Всичко за дърводелството
Bradley - специалист
Привет, мужици - реших да добавя цикла /card scraper, cabinet scraper / към скромния си набор инструменти и на нашия пазар намирам само narex в ташев галинг за под 2 лЪва и stanley - в някакъв онлайн магазин за около 8 лЪва...
видях че напред в темата е спомента тази на нарекс, но до там - някой ползва ли една от двете/или и двете и как е качеството на стоманата...

Търсех на bahco, но не намерих у нас :?

разбира се fine tools винаги са вариант :-D
Николай Николов - специалист
Ползвам на Narex - Ок са, но както при всички цикли, трябва да се подновява ръба доста често.
Наскоро си взех такова http://www.ebay.co.uk/itm/Veritas-Varia ... xy-WxTBypW което идва стандартно с една цикла, ще я видя как се държи, но предполагам, че ще е по-добре от тези на Narex
Фитилчо - майстор
Адаш, върши ли добра работа?
Още пътува от Англия, но като гледам клиповете в нета - става за секунди :mrgreen: и резултатите са много добри. Може би ще изхвърлям шкурката :lol:
cekop - специалист
Да се запиша и аз. Това е едно устройство за събиране на дребни метални предмети като стружки видички и каквото се сетите. Идеята е крадена от блога за дърводелство. И по точно от предсавянето на работолницата. Представлява една траба и в нея има подвижен магнит. Когато магнита е на дъното събира предметите като се издърпа магнита нагоре към дръжката той ги освабождава. Лично на мен ще ми бъде много полезно. Благодарности на човека, който го показа. Незнам на кого е работилницата, но е страхотна.

Прикачен файл

DSC_0087.JPG

Прикачен файл

DSC_0088.JPG
cekop - специалист
Защо ми излязаха така снимките.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
cekop написа:
Защо ми излязаха така снимките.
Като ги отворих в нов прозорец с идеята да ги обърна, са си ОК.
Дай ми линк към блога работилница, моля
cekop - специалист
https://woodcraftbg.wordpress.com/2014/ ... 1%D1%82-2/ Не знам дали линка ще е активен не съм много добър в това
Николай Николов написа:
Ползвам на Narex - Ок са, но както при всички цикли, трябва да се подновява ръба доста често.
Наскоро си взех такова http://www.ebay.co.uk/itm/Veritas-Varia ... xy-WxTBypW което идва стандартно с една цикла, ще я видя как се държи, но предполагам, че ще е по-добре от тези на Narex
Бързо дойде - ето резултата върху дъб, не е необходимо да го коментирам :mrgreen: Мястото на шкурката бързо изстина.
Работата става точно за 10 секунди. Настройваш на 0 градуса, минаваш 3-4 пъти. Настройваш на градуса, които искаш - пак 3-4 пъти и си в джаза.
Телефона просто няма как да хване детайла, който остава по повърхността след циклата. Относно нея - доста по-дебела е от тези, които се продават в Ташев-Галвинг.

Прикачен файл

004.JPG
Chefo77 - майстор
Аз да се хваля ли, да се оплаквам ли ...
Прикачен файл:
Cirkulqr1.jpg
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 180

Тема "Кой какви дърводелски хубавини смята да си закупува/направи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: