• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 40
Всички имаме коли, нали ?
kr1100 - майстор
stoianov_n написа:
kr1100 написа:
излизаш извън града -залепяш винетката временно. Спираш на паркинг - прибираш си я
:? :-D
Да, ама за това глобяват.На мой приятел, милиционера отлепил винетката и му писал акта за без винетка. :shock:
300 лева. :shock:
Акта сигурно ще падне в съда, ама заслужава ли разкарването?
Ако е залепиш 300 лева за стъкло+100 за винетка, ако не я залепиш, 300 акт
Полицая няма работа вътре ! Залепена ли е да. В закона пише да е залепена.
По-добре обжалване евентуално в съда , отколкото ново стъкло / че никак не е евтино, а е големичко/
nikolovvd - майстор
DundyTheCroc написа:
Полицая няма никакво право да ви пипа в колата и да ви стърже винетката, поне и не без преди това да състави протокол за това. Затваряте му джама, искате си протокол, после да стърже :)
Подхождаш делово. Казваш му да остави 100 лв. на капака и тогава да пипа. Ако я свали без да я поврени ми даваш 400. :lol:
Ако е сам, вдигаш прозореца докато ръката и главата му са вътре и подкарваш колата до най-близкото РПУ. Там го освобождаваш пред началника му и го обвиняваш в опит за кражба на винетка. :lol:
DundyTheCroc - майстор
Не мога му заклещя главата, колата е умна и като усети зор пуска прозореца :)
Kirilpm - специалист
Последна промяна от Kirilpm_old на нед фев 28, 2016 9:14 pm, променено общо 3 пъти.
kr1100 - майстор
DundyTheCroc написа:
Не мога му заклещя главата, колата е умна и като усети зор пуска прозореца :)
Моята не е толкова умна и защипва. Дори и на клапите отзад пак защипва.Мъчил съм се да подпра клапата да влиза въздух за кокереско, но не става, а и я лепя долу най- ниско и достъпа е много труден/ дълго наклонено стъкло
Последна промяна от kr1100(стар) на пон фев 29, 2016 4:35 pm, променено общо 1 път.
nikolovvd - майстор
Новогодишния ми подарък от тъщата бе 100 лв. за винетка. :-D
Интересно ми е как така 100лв. на месец за гориво се намират, а 100 лв. за винетка е проблем. :?
Като се вземе под внимание, че винетките са от началото на годината, за следващата коледа си вземете някоя по-голяма сурвачка. :lol:
nikolov333 - майстор
На ОМВ искаха да ми запишат номера на касовата бележка..не ги огря :finga:
kozl - майстор
И какво те притеснява записа на номера в-у фискалния бон :?
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 40

Тема "Лепене на Винетки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: