Забравяте, че въпросната персона е от Варна, а там Зимата е различна от тази в Смолян.

Kirilpm написа:Е ако приемат такива драстични цифри за глобите,просто ще имат повече не събрани глоби,не вярвам някой да извади и плати 3000 лева глоба за каране в насрещното,все пак увеличават размера на глобата 20 пътиМай не си си вадил скоро нови документи...
Kirilpm написа:Та ако предположим че човека взима някаква нормална пенсия от рода на 300 лева и му я запорират 10 месеца ще живее на фотосинтеза,докато се изплати на държавата![]()
hidrazin написа:По горе съм писал за давността на актовете за която знам(3-5 години),до колкото съм се интересувал има и едно понятие абсолютна давност,нещо от рода на 10 години беше,след което задълженията отпадат.Kirilpm написа:Та ако предположим че човека взима някаква нормална пенсия от рода на 300 лева и му я запорират 10 месеца ще живее на фотосинтеза,докато се изплати на държавата![]()
Това съвсем не е така. Има абсолютно несеквестируемата част от приходите и тя е еднаква за всички длъжници – минималната работна заплата.
И това независимо дали е пенсия или заплата.
Ако взимаш повече от минималната заплата, горницата която може да ти вземат зависи и от това дали например имаш деца които издържаш.
Освен това за глобите има и давност...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: