Нека намерим най-тънките цени.
kozl - майстор
choko написа:
Може ли някой да потвърди от личен опит дали има съвместимост на накрайниците за мултишлайфа Бош и тези за Парксайд ?
Мога ли да монтирам подобен накрайник на лидълския инструмент?
http://www.hhhservice.com/magazin/mashi ... osch?pop=0
НЯМА. Аз пробах и не стААА.
Първо си купих накрайници да ги ползвам на Бош, а след това придобих и м.шлайфа на ЛИДЛ :roll:
А не съм се сетил да пробам Райдера дали шъ приема Лидълски, е да ама ако не съм го изхвърлил.
presar - специалист
kozl написа:
choko написа:
Може ли някой да потвърди от личен опит дали има съвместимост на накрайниците за мултишлайфа Бош и тези за Парксайд ?
Мога ли да монтирам подобен накрайник на лидълския инструмент?
http://www.hhhservice.com/magazin/mashi ... osch?pop=0
НЯМА. Аз пробах и не стААА.
Първо си купих накрайници да ги ползвам на Бош, а след това придобих и м.шлайфа на ЛИДЛ :roll:
А не съм се сетил да пробам Райдера дали шъ приема Лидълски, е да ама ако не съм го изхвърлил.
При мен стават аз само от Лидъл взимам, за моя Бош от зелените.
choko - специалист
От последните две публикации разбирам , че пиновете на Парксайда поддържащи работния орган са по- дебели и по тази причина накрайниците могат да се монтират на Бош, но тези от Бош не стават на Парксайд.
Някой от вас може ли да наложи един върху друг накрайник на Бош и такъв на Парксайд за да видим дали при нужда накрайник на Бош може да се преработи за Парксайд?

в това видео изглежда че са заменяеми, разбиращите френски да кажат:
https://www.youtube.com/watch?v=UgRdoKhaFzY
Модела на Парксайд изглежда различно вероятно е по-стар .
Последна промяна от choko на пон фев 29, 2016 5:55 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Знам че за модела 280а1, не стават, но той май не е пускан в България. Аз имам PMFW 280 А2 и знам със сигурност, че точно това сегментно ножче за фуги става, изръсих се навремето 50лв. Направи ми впечатление, че отвора на ножчето е по- голям от тези на Парксайд, възможно е шпиндела на Бош да е по- дебел, но дупките за фиксация съвпадат. Ето коментара ми преди 4 години
viewtopic.php?f=57&t=31089&start=60 .
profesionalist_wood - майстор
Аз имам от първите пускани в Лидъл преди време. Чефо обясни назад най-подробно за приставките.
Кусурът му е че загрява много главата на машината ми :?
kozl - майстор
Леле одеве пробвах приставките на Лидълския комплект в-у Боша и стават. Обратното пак стана :shock: Ами ся :? Требе да потърся ко съм куповал преди, де не пасна на Боша :rolleyes:
Kasap - специалист
И моите си стават. Чета ви тука небивалиците и се чудя... :?
prince - напреднал
Лидълските стават и на акумулаторен RTR.
prascho - майстор
Тези на парксайт не стават на скил :).
kozl - майстор
Kasap написа:
И моите си стават. Чета ви тука небивалиците и се чудя... :?
То и аз се чудя аз ли съм в заблуда за предишните приставки, но сега не спомням де съм ги покрил :?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: