• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 40
Всички имаме коли, нали ?
Neno Er - специалист
hidrazin написа:
Поредната тъпотия:
Касов бон с номера на колата – към винетката!
И тея от АПИ не четата законите.
:partyman:
Това вече е недостатъчно. Към касовия бон трябва да се приложи снимка и клип от закупуването, а след това и от лепенето на винетката. Клипът трябва да е направен по сценарий и режисура от оторизиран сценарист и режисьор. :x
А какво да правим ние с гайдите които нямаме касов бон?
stoianov_n - специалист
Чл. 10а. (Нов - ДВ, бр. 6 от 2004 г.) (1) (Отм. - ДВ, бр. 43 от 2008 г.)

(4) (Доп. - ДВ, бр. 101 от 2015 г., в сила от 22.12.2015 г.) Винетната такса се заплаща от собственика или ползвателя на пътното превозно средство след деклариране на регистрационния му номер.
(5) (Изм. - ДВ, бр. 64 от 2006 г., изм. - ДВ, бр. 39 от 2011 г.) При заплащане на винетната такса се издава ценна книга, наречена "винетка", която удостоверява правото на ползване на републиканските пътища, като:
1. винетката се състои от две части; първата част е оформена за еднократно залепване в долния десен ъгъл на вътрешната страна на предното стъкло на пътното превозно средство и е осигурена срещу фалшифициране със защитни знаци; тя има и предназначението да удостоверява плащането на винетната такса пред контролните органи; втората част във вид на талон се съхранява от водача на пътното превозно средство и служи за доказателство за платена винетна такса при издаване на безплатен винетен стикер в случаите на счупване или кражба на предното стъкло на автомобила, както и при производствен дефект на винетния стикер;
2. собственикът или ползвателят на пътното превозно средство има право да ползва републиканските пътища на Република България, като преминава по тях или по техните участъци с пътното превозно средство само когато е заплатена винетна такса за съответния период и категория на пътното превозно средство и в долния десен ъгъл на предното стъкло на пътното превозно средство е залепен валиден винетен стикер
nanobanano - специалист
Като напълнят дупките,тогава ще плащаме.
Andri01 - майстор
Радвай се! Да си жив и здрав..."умнико" . Сигурен съм,че ти си от онези дето за всичко и винаги плюят "държавата",дето гледат да минат"метър"навсякъде и винаги! Както казах-добре,че има "глупаци "да спазват законите ,иначе тарикатите като тебе ще се гътнат за 2 дена! И все пак гледай да не те гепят,че кофти де,не за друго!:)
DundyTheCroc - майстор
Спазването на законите и недоволството от малоумщините в държавата са две различни неща ;)
stoianov_n - специалист
Andri01 написа:
Радвай се! Да си жив и здрав..."умнико" . Сигурен съм,че ти си от онези дето за всичко и винаги плюят "държавата",дето гледат да минат"метър"навсякъде и винаги! Както казах-добре,че има "глупаци "да спазват законите ,иначе тарикатите като тебе ще се гътнат за 2 дена! И все пак гледай да не те гепят,че кофти де,не за друго!:)
Да те питам "държавата" какво направи за тебе?Щото от мен само взема, каквото изкарам, го делим 50 на 50. :x
Колкото до данъците и винетките, винаги съм бил изряден и съм си плащал, ама два пъти правя ремонти по окачването на колите заради хубавите ни пътища, и ремонта кой ми го плаща?А?АЗ!А гумите и джантите които съм хвърлил...
Така че не бъди толкова сигурен...... :x
Готов съм да плащам и повече ако трябва, но да има хубави пътища.
Andri01 - майстор
Смешко :lol: Първо се попитай -ТИ какво си дал?! После търси сметка на когото и да е!! Защото с тези тъпи разсъждения ми приличаш онези,тъмно зелените,дето само чакат и на тях/ май както и на тебе/ целият свят им е длъжник! Ако не беше жалко,би било смешно ! :lol:
stoianov_n - специалист
Andri01 написа:
Смешко :lol:
Пак ти казвам, винаги съм си плащал, а съм имал до 4 коли.

http://news.plovdiv24.bg/620040.html

http://dnes.dir.bg/news/remont-magistra ... a-21758707
Участък от АМ “Марица“ при река “Банска“ пропадна напълно три месеца и половина след откриването му, съобщиха БНТ и БТА.

:lol: :lol:
Andri01 - майстор
богаташ!:) А това: "...Пък аз съм ебати пича......щото карам/е 3 човека 4 коли с една винетка... :finga:..."? Е,може и майтап да е,но на мене ми прозвуча като истина! Така,че нямам намерение да ти се извинявам! Но ако е истина-просто си за съжаление,нищо повече!!!
Neno Er - специалист
Всеки който се опитва да преебе държавата, не може да проумее, че преебава себе си.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 40

Тема "Лепене на Винетки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: