• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 40
Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
Neno Er написа:
Всеки който се опитва да преебе държавата, не може да проумее, че преебава себе си.
Бихте ли обяснили по подробно.
fbr - майстор
Да опитам аз. Христо Бисеров не проумя, как стана така, че като опитваше да се преебе , без да иска прееба държавата.
DundyTheCroc - майстор
Държавата е договор, ти си плащаш, за което получаваш дадени благини и сигурност. За съжаление при нас ти искат все повече и получаваш все по-малко, но пък други си пълнят джобовете ;)
hidrazin - майстор
Е, то на всеки вече би трябвало да му е станало ясно. Дори и на не много образованите.
За 45 години у нас се построиха и създадоха толкова неща, колкото вече 25 години не успяват да откраднат напълно.
И забележете, не говоря какво сме построили за 25 годни защото такова няма.
Ако има, то е с V-то качество - за бракуване.
:partyman:
Kirilpm - специалист
hidrazin написа:
За 45 години у нас се построиха и създадоха толкова неща, колкото вече 25 години не успяват да откраднат напълно.
И забележете, не говоря какво сме построили за 25 годни защото такова няма.
За това съм повече от съгласен,великата магистрала,на която правиха стотина първи копки и отрязаха няколко килограма ленти беше просто завършена и то участъци които не представляват особена трудност за изграждане(дълги мостове и тунели).Не гледам на миналото през розови очила,но не е хубаво да се отричаме от всичко което е направено за въпросните 45 години и да казваме,че било некачествено,неконкурентоспособно и нерентабилно.
Andri01 написа:
Смешко :lol: Първо се попитай -ТИ какво си дал?! После търси сметка на когото и да е!! Защото с тези тъпи разсъждения ми приличаш онези,тъмно зелените,дето само чакат и на тях/ май както и на тебе/ целият свят им е длъжник! Ако не беше жалко,би било смешно ! :lol:
Пък и не е хубаво да бъдем толкова крайни в изказванията си,кой бил тарикат,кой бил балък и така нататък,за пътя по който карам всеки ден и мен ме е яд че плащам винетка,за да си троша колата,но има и много хубави пътища,за които си струва да се плати.В моя случай имам две коли,които карам редовно с винетки,джипка и бус,е защо да купя 4 винетки,като мога да купя две,а джипа и буса,които правят по няколко стотин километра за два пъти на година да ме вкарват вътре с още 200 лева при положение,че ги карам по лунен пейзаж?
toolegittoquit - майстор
Все още купувам фалшива минетка. :lol:
kozl - майстор
stoianov_n написа:
Ами ти, като спази закона и си плати винетката, какво стана?
Аз скоро пътувах по една чисто нова магистрала и.... :rolleyes:
Еми щом те ще ме цакат и аз ще ги цакам. :finga:
А е те тва е Циганария - държавата на прецаканите :? Държавата цака народа, тарикатите цакат държавата. Он Въргала думаше 1000 балъци и 1 тарикат може, обратното не стаа.
Докато спазването на закони и правила не стане навик, а се възприема като стимул за изява, за надмощие, за облагодетелстване, за отмъщение - това е Циганария.
Малко логика. Експлоатационната структура не може да се справи с наследеното, а държавата продължава да строи. Винетката отново ще се оскъпи.
nanobanano - специалист
Andri01 написа:
Радвай се! Да си жив и здрав..."умнико" .
Най-лесно е да кълнеш и обиждаш, нали?Да ти обясня ли защо няма да плащам за втората кола?Защото само аз си я карам и двете не мога да изкарам едновременно на пътя,а и друг да я караше щеше да има винетка ,че иначе глоба.До сега винаги 2 винетки съм купувал,но след увеличението само една,че парите и без друго отиват за окачване,пукнати гуми и безбожен акциз.Така че,да- "умник"съм,а ти си "овца",която я клатят и ти харесва!За съжеление сте много и за това няма да се оправим,а не заради "тарикатите" на дребно .
Andri01 - майстор
Е,чак така не съм обиждал,но карай,здраве да е-въпрос на култура! А и после в хор викаме:"циганите крадат",нали? ей,това е едно от наследствата ни от социализЪма-да крадем! Да плачем-"държавата виновна" ,а това,че вместо 8ч. в службата изчезваме на 4-я час..."голяма работа",нали? Ето това е жалкото,че се нароиха много тарикати-по магистралите с палки,по улиците с разни лъскави коли ,дето даже не могат да четат.Добре,е че има "овце",иначе "умниците" ще умрат от глад! Но...въпрос на първите 7 години,нищо повече!!
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 40

Тема "Лепене на Винетки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: