Ел. инструментите. Консумативи.
velinsl - специалист
ddnnp написа:
Гледам другата седмица пускат в Лидъл някакъв винтоверт , някой има ли някакви впечатления от него :?:
В Кауфланд пускат некви "дрелки" от време на време за по 20лв(буквално с 2 години гаранция). Преди около година взех една такава(и от тогава май не съм пазарил в Кауфланд).
То е ясно, че няма да е дрелка в истинкият смисъл на думата, но какво и плащаш за тези пари.
ddnnp - специалист
velinsl написа:
ddnnp написа:
Гледам другата седмица пускат в Лидъл някакъв винтоверт , някой има ли някакви впечатления от него :?:
В Кауфланд пускат некви "дрелки" от време на време за по 20лв(буквално с 2 години гаранция). Преди около година взех една такава(и от тогава май не съм пазарил в Кауфланд).
То е ясно, че няма да е дрелка в истинкият смисъл на думата, но какво и плащаш за тези пари.
Хах Дрелка си имам , винтоверт ми трябва.. В каугланд имаше някакъв Греен тулс преди 2-3 седмици , ама беше 60-70лв..
velinsl - специалист
В момента не е до мен, дори ми се пада "извън града". Излизат от време на време. С кабел е, но е 20лв(3,50 от които сигурно е само кабела и с щепсела), а не 100. И при продължителна почивка на инструмента няма опасност да ти се скапе батерията.
Всеки сам си преценява обаче върши ли му работа или не - цена, качество и т.н.
С един приличен удължител с леко наместване на кабела от време на време да не ти пречи на работата си 80лв напред.
Ако пуснат все пак. Прочетох, че ти трябва да края на седмица.
Успех!
mitko64 - майстор
Toчно пък от Кауфланд бегам далеко. Навремето купих дрелка и ъглошлайф под бранда Toptools, за по 17 лв. Издържаха по около 10 мин. работа. На дрелката изгоря статорът при опит да завие винт 4мм. Този лидълският, ударен винтоверт, го взеха колеги миналата година, но нещо не съдействат с отговори. В сайта на лидл има 13 отзива, 12 с 5 звезди и едно с 4.
ddnnp - специалист
Акумулаторен ще да е , няма да е на ток , въпроса е какъв... инъче мога да изчакам няколко дена ако това от Лидъл-а си заслужава :? ако ли пък не ще поръчвам Вики - то , то така или инъче никой не ми препоръча нищо.. :supz:
ddnnp - специалист
mitko64 написа:
Toчно пък от Кауфланд бегам далеко. Навремето купих дрелка и ъглошлайф под бранда Toptools, за по 17 лв. Издържаха по около 10 мин. работа. На дрелката изгоря статорът при опит да завие винт 4мм. Този лидълският, ударен винтоверт, го взеха колеги миналата година, но нещо не съдействат с отговори. В сайта на лидл има 13 отзива, 12 с 5 звезди и едно с 4.
Сега ще питам в темата за Лидъл инструменти , може там някой да каже нещо .. инъче вече тотално се отказах да купувам такива играчки за по 20-30 лв. било то шлайф , дрелка или каквото и да е , последното такова беше едно зеге за 30 лв. и след 20 метра рязане на фазер избаде багажа... :partyman:
mitko64 - майстор
Има някои отзиви от април миналата година, страници около 160-та. Сега е уж нов модел, но на визия е същият.
ddnnp - специалист
mitko64 написа:
Има някои отзиви от април миналата година, страници около 160-та. Сега е уж нов модел, но на визия е същият.
10х ще прегледам темата..
ddnnp - специалист
Някой случайно да е ползвал това чудо , http://www.ikea.bg/secondary-storage/To ... 827/78957/

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: