Нека намерим най-тънките цени.
vasko9999 - специалист
ddnnp написа:
Някой нещо да каже за винтоверта :?: Предполагам все някой го е вземал на предната прИмоция :prayer:
Добър е. Вземай....
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Николай Николов написа:
Всички стават, не всички дават хубав завършек. :lol:
1 и 3 са твоите. Зависи как ще го режеш това ПДЧ. Праволинейно - широките с много зъби, криволинейно - тесните с много зъби.
Koмбинирано. Благодаря!
KPAHK - помощник
Някой да сподели инфо за циркуляра и зегето? стават ли за по-сериозни мАтрЯли или само за чамови дъсчици и шперплат.

И тоз "ударен" винтоверт ако го натисна в бетон как ще се представи?
ESPACE - майстор
Ако търсиш двустранен чист срез това е ножчето - Bosch Laminate T101BIF за право рязане и Bosch Laminate T101AOF за завои. Има ги в комплекти по 3 - две за право рязане и едно за завои. Имам всякакви и Лидълски но само тези признавам за плотове, гърбове,пдч и ламинат.
Последна промяна от ESPACE на ср мар 02, 2016 8:59 pm, променено общо 1 път.
ESPACE - майстор
KPAHK написа:
И тоз "ударен" винтоверт ако го натисна в бетон как ще се представи?
Ще се представи зле. Хората са измислили перфоратора за тази цел!
batvenko - специалист
В бетон - ЗАБРАВИ!
То си пише - 15 мм в тухла.....
grizan1980 - специалист
vasko9999 написа:
ddnnp написа:
Някой нещо да каже за винтоверта :?: Предполагам все някой го е вземал на предната прИмоция :prayer:
Добър е. Вземай....
Още един плюс от мен за винтоверта, взехме го за офиса да пробиваме ламарина отвреме навреме. Изкара година, батерията се държи много добре. Единственият проблем е, че му се развали патронника - не иска да се заключи и нещо щрака вътре. :) А да - пробвал съм го на село - проби една дупка в бетон за дюбел в банята :)
ddnnp - специалист
grizan1980 написа:
vasko9999 написа:
ddnnp написа:
Добър е. Вземай....
Още един плюс от мен за винтоверта, взехме го за офиса да пробиваме ламарина отвреме навреме. Изкара година, батерията се държи много добре. Единственият проблем е, че му се развали патронника - не иска да се заключи и нещо щрака вътре. :) А да - пробвал съм го на село - проби една дупка в бетон за дюбел в банята :)

Сега е момента да му направиш рекламация , може да се излъжат да го сменят :supz:
Инъче аз ще го ползвам за завиване на видии в дърво , може и за някоя друга дупка (пак в дърво) , даже и удар не ми трябва , ама гледам че ги хвалите лидълските инструменти ....

Можеш ли да кажеш само колко тежи .
ddnnp написа:
На предната промоция струваше 120лв. С него съм направил една стая гипсокартон с щендерите , като дупките в тухлите съм ги пробивал с него , а в бетона с перфоратор. Много съм доволен от машинката - откакто я имам не съм ползвал ел.бормашина. Батерията кара доста време пък и бързо се зарежда. Поне в къщи този е най-полезния и най-често ползвания инструмент.Относно теглото малко е по-тежък от марковите някъде около 1,8кг.
anabolicbeast - специалист
Един колега ме пита на ЛС за мнение за винтоверта. На предната промоция също беше 130 лева, тогава го взех със зегето с идеята да имам и две батерии освен всичко друго. От двете машини останах изключително доволен! В зегето отначало имах съмнения, че ще изкара дълго, но то се доказа като наряза една камара каси от прозорци, и доста друга дървения с лекота Батерията ме изненада много приятно като издръжливост за 1,5 Ач капацитет. Като единствен недостатък на зегето е плотът, който идва кекавичък за мощността му и се огъва при движението на ножчето нагоре, особено ако е включено и махаловидното движение. Към винтоверта абсолютно нямам забележки, за тези пари е най-доброто. Достатъчна мощност, прозводителност, обороти и добро качество. Като база за сравнение ползвам един Райдер, който по книга дори беше с 2Нм по-мощен, но за разлика от лидълския съм го спирал доста пъти при завиване на големи винтове. Райдерът беше със същия капацитет, но изсмукваше батерията 2 пъти по-бързо(въпреки по-ниските макс. обороти на 1-ва и 2-ра скорост). Освен това загряваше повече и батерията се зареждаше за повече от час(засичал съм някъде за 1:15), въпреки че обявеното време за заряд е 1ч., а лидълският си ги кове +- 1-2 мин. Ударът не му е силна функция и не препоръчвам да се ползва, съвсем успешно пробивам бетон и без удар с него, но ползвам свредла Bosch Multiconstruction. За времето до сега няма появило се биене в остта на патронника, което също ме изненада приятно. Като недостатък мога да отбележа, че начупих много малки свредла 2-3-4мм. :-D и то не защото натискам или има биене в остта, а защото заклинват(по това съдя и за голямата му производителност) и заради високите обороти се чупят и се чува свистене като от куршум като излети счупената част. :-D

Прикачен файл

Screenshot_2016-03-02-23-41-35.png Част от работата на зегето

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: