Нека намерим най-тънките цени.
Kirilpm - специалист
Някой взимал ли е от свредлата и доволен ли е като за домашна употреба?Единственото което ме интересува е да не бият,твърди стомани едва ли ще им се наложи да дупчат.
Фитилчо - майстор
От сервиза може ли да се купи батерия и ако някой е купувал на каква цена?
Благодаря!
mitko64 - майстор
Мисля, че на 40 лв. ги бяха обявили. В Германия бяха 20 евро . http://www.lidl.de/de/parkside-zusatz-a ... ageSize=36 .
deltam - специалист
Здравейте,
Някой има ли впечатления от градинската фреза?
Аз имам впечатления от фрезата.Купих я миналата година, но тогава я пуснаха чак май или юни.Та я ползвах на есен за малко, и миналата седмица фрезовах цялата градина която е 80 кв.м.Според мен се справя отлично, не се мъчи или тормози, добре разбива, не е шумна, лесно се почиства после.Ако те интересува нещо конкретно питай.
Фитилчо - майстор
Мерси Митко,

ще се пробвам.
Трябват ми клетките и платката да ги нахакам в батерии на Рйоби , че са по 150 лева парчето онези :-D
Това е най евтиният начин. Дори на елемент да ги купуваш са по скъпи.
mitko64 - майстор
Eто малко стара информация във форума при дисекция на батериите
viewtopic.php?f=54&t=50346&p=688483&hilit=samsung+parkside#p688483 .
Фитилчо - майстор
mitko64 написа:

:prayer: :prayer: :prayer:

Страхотно !
Значи идеята ми е супер !
Avas_co - майстор
mitko64 написа:
Много ме съмнява в момента за тия 40 лева, тая батерия да е с елементи Самсунг.
Ей, така набързо като направя една сметка леко наизуст и за 5 елемента Самсунг, примерно от тия - http://www.tme.eu/bg/details/accu-inr18 ... 18650-20r/# и цената с доставката и ДДС-то отиде на почти 70 лева.
Сега ясно е, че като поръчваш незнам си колко хиляди бройки, цената е доста различна, но все пак имаш и кутия, електроника и труд, че да получиш готовия продукт, и тия 40 лева :? .
На тая цена, ако елементите са Самсунг и аз бих си взел, ей така да си имам, заради елементите.
Фитилчо написа:

:prayer: :prayer: :prayer:

Страхотно !
Значи идеята ми е супер !
Не искам да те разочаровам, но ...
С какво мислиш да я зареждаш тая батерия ?
Ако си мислиш, че просто ще натикаш карантията на едната в кутията на другата и ще си я зареждаш със зарядното на Риобито мисля, че ще останеш неприятно изненадан.
mitko64 - майстор
Не виждам причини да не е Самсунг. Конкуренцията им от Алди отдавна слагат само такива, изрично си го упоменават https://www.aldi-sued.de/de/angebote/an ... hrauber-5/ . Цените са сходни. Аз поне не намирам причина да не вярвам, човека си е направил труда да разглоби и снима. Иначе по мои наблдения от модела 18V B2, изкарват около 3-4 години. На брадчеда се скапа на 3-та а моята на 4-та година.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: