• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 40
Всички имаме коли, нали ?
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Абе, някой не писа ли преди, че като нямаш пари за винетка - не караш? И ползваш автобуса? Не беше ли това Кирил? А после какво говори той? Как ползва 1 винетка на повече от 1 автомобил?
Аз пари за винеткИ не давам.Преди давах, файда няма.Сега трябва да сменям кормилните накрайници, който заедно със стенда струват 100 лева.Ааа и миналата година сцепих едната гума в една дупка, още 300 лева за нови летни гуми.... :x
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
....
Добре, ми като нямааш 100лв за стенд и накрайници и 300лв за гуми, няма да караш кола. Питай Кирил, много ги разбира.
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
Добре, ми като нямааш 100лв за стенд и накрайници и 300лв за гуми, няма да караш кола. Питай Кирил, много ги разбира.
Аз не съм казал, че ги нямам, а се ядосвам че заради пътищата ни, ги сменям много често.А вие ме карате и две винетки да си купя...Когато оправят пътищата и ги поддържат, бих плащал и повече. :wink:
toolegittoquit - майстор
stoianov_n написа:
Аз не съм казал, че ги нямам, а се ядосвам че заради пътищата ни, ги сменям много често.А вие ме карате и две винетки да си купя...Когато оправят пътищата и ги поддържат, бих плащал и повече. :wink:
А, не знам. Питай Кирил. Ще се ядосваш у вас и ще купуваш минетки. Така каза по-рано. А после се изпусна, че е тарикат. Някакво поведение тип фурнаджийска лопата? :lol:
stoianov_n - специалист
toolegittoquit написа:
А, не знам. Питай Кирил. Ще се ядосваш у вас и ще купуваш минетки. Така каза по-рано. А после се изпусна, че е тарикат. Някакво поведение тип фурнаджийска лопата? :lol:
Това важи за такива като тебе.....с една кола.....там няма как, плащаш и караш, ако нямаш....автобуса :-D
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
stoianov_n написа:
А,ти още ли не си изял банана? :lol:
Цитирай ми какво съм казал по-рано и е по-различно от това,което съм казал сега?Ти направо борец за свобода се изкара,я ми кажи ти къде отиде да протестираш?Вкъщи пред лаптопа нали?Аз буса съм си намерил начин да го карам така че да ми е рентабилен и да ми вади пари,ако почне да ме набутва буса си отива и търся друг вариант или превоз под наем.На теб явно форда не ти вади пари,щом при свалянето на главата не можа да отделиш още стотина лева за ремъци и ролки,за това те посъветвах да ползваш градския транспорт.Аз за стотен път казвам,че нямам нищо против по-скъпите винетки,стига в близко бъдеще да има резултати,от същите които плюеш с голям ентусиазъм специално в Бургас и региона има доста голям напредък специално откъм пътища,но има и още много работа.А за винетката ти винаги ще си недоволен като вземем впредвид,че караш една кола средно по половин година и ако трябва да си изряден трябва да дадеш колата на скрап с винетка и да купиш друга,но има хора които не карат самоходна скрап и искат колите им да се движат по хубав път,дори да се наложи да се бръкнат малко повече.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
.Аз за стотен път казвам,че нямам нищо против по-скъпите винетки,стига в близко бъдеще да има резултати,от същите които плюеш с голям ентусиазъм специално в Бургас и региона има доста голям напредък специално откъм пътища,но има и още много работа.А за винетката ти винаги ще си недоволен като вземем впредвид,че караш една кола средно по половин година и ако трябва да си изряден трябва да дадеш колата на скрап с винетка и да купиш друга,но има хора които не карат самоходна скрап и искат колите им да се движат по хубав път,дори да се наложи да се бръкнат малко повече.
Казаха, че ще има безплатни алтернативни маршрути, като пуснаха винетките. А специално в Бургас, като минем през глупавият интегриран градски транспорт и минем през минното поле на междуселските пътища и пропадащите магистрали - ясно е за к'во става въпрос. А ти никога няма да се движиш по по-хубав път. Бъркай дълбоко в джоба, че Лилето те чака. Трябва да си поддържа килограмите и да се храни(а тя е свиня).
И какво искам аз? Искам ниска винетка. Защото не виждам как на други места с повече пари хора плащат по-малко. Много лесно е да пригодят европейските цени, а заплатите от 3-4 хиляди евра не съм ги видял още.
И знаеш ли защо няма да се движиш по хубави пътища? Преди увеличението на винетките казаха, че парите от увеличението няма да са за пътища. Отиват за покриване на дупки в бюджета. Като водното огледало, сараите на Доган, Бистришките тигри и милиони левове за нови служебни коли на депутатите. Значи за тях 4-5 годишно возило е опасно, аз да се возя в 30 годишно хич не ми е опасно. Наглооосттт...
Само от смените на служебните коли на депутатите и служебните коли на кметовете може да се вдигне пенсията на всеки пенсионер със сума, която ще забележи.
п.п Предлог "впредвид" няма. Не се слага "на" и "в" пред "предвид". :partyman:
kozl - майстор
stoianov_n написа:
kozl написа:
А е те тва е Циганария - държавата на прецаканите :? Държавата цака народа, тарикатите цакат държавата.
Много сте добри да обиждате, а що не коментирате това-
stoianov_n написа:
http://www.mediapool.bg/magistrala-mari ... 45798.html
http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-sofi ... i-propadna
https://news.bg/regions/novata-magistra ... padna.html
http://trafficnews.bg/news.php?id=24868
А ето това е истината-
nanobanano написа:
....а ти си "овца",която я клатят и ти харесва!За съжеление сте много и за това няма да се оправим,а не заради "тарикатите" на дребно .
И от какво се обиди :? От истината :? Овцата ли те обижда или тариката :?
Що се отнася до коментарите, аз съм писал коментар. Може да не е този, който ти харесва, но съм писал.
Ако всички овце станат тарикати на дребно и хоп цъфнахме :? Ето къде било разковничието :shock: Ама все пак доверете се на В.Въргала.
Kirilpm - специалист
toolegittoquit написа:
Kirilpm написа:
.Аз за стотен път казвам,че нямам нищо против по-скъпите винетки,стига в близко бъдеще да има резултати,от същите които плюеш с голям ентусиазъм специално в Бургас и региона има доста голям напредък специално откъм пътища,но има и още много работа.А за винетката ти винаги ще си недоволен като вземем впредвид,че караш една кола средно по половин година и ако трябва да си изряден трябва да дадеш колата на скрап с винетка и да купиш друга,но има хора които не карат самоходна скрап и искат колите им да се движат по хубав път,дори да се наложи да се бръкнат малко повече.
Казаха, че ще има безплатни алтернативни маршрути, като пуснаха винетките. А специално в Бургас, като минем през глупавият интегриран градски транспорт и минем през минното поле на междуселските пътища и пропадащите магистрали - ясно е за к'во става въпрос. А ти никога няма да се движиш по по-хубав път. Бъркай дълбоко в джоба, че Лилето те чака. Трябва да си поддържа килограмите и да се храни(а тя е свиня).
И какво искам аз? Искам ниска винетка. Защото не виждам как на други места с повече пари хора плащат по-малко. Много лесно е да пригодят европейските цени, а заплатите от 3-4 хиляди евра не съм ги видял още.
И знаеш ли защо няма да се движиш по хубави пътища? Преди увеличението на винетките казаха, че парите от увеличението няма да са за пътища. Отиват за покриване на дупки в бюджета. Като водното огледало, сараите на Доган, Бистришките тигри и милиони левове за нови служебни коли на депутатите. Значи за тях 4-5 годишно возило е опасно, аз да се возя в 30 годишно хич не ми е опасно. Наглооосттт...
Само от смените на служебните коли на депутатите и служебните коли на кметовете може да се вдигне пенсията на всеки пенсионер със сума, която ще забележи.
п.п Предлог "впредвид" няма. Не се слага "на" и "в" пред "предвид". :partyman:
А в Бургас кмета не направи близо стотина километра нови улици само из града,нацяло обновен център,нова гара,пълен ремонт на ЖП гарата и нова автогара,продължение на околовръсното,надлези,детски площадки и т.н.Не може само лошото да гледаме и да чакаме да получим без да дадем.Къде ги видя пропадащите магистрали в Бургас не знам,единствената която излиза от града е перфектна,а като цялo ме съмнява въобще да си се качвал на нея,то с форда си е опасно :lol: Няма как добрия път да дойде в аванс,първо някой трябва да се бръкне за него.Ако си мислиш,че в европа винаги са били добре и някой е отишъл да им направи пътищата хубави и заплатите големи ей така на добра воля,жестоко се лъжеш,просто ги мързи по-малко от теб.Като толкова много ти харесва прав ти път,като мрънкаш,че няма пари за билет тръгвай с потока сирийци.
А за останалите,честит празник.
toolegittoquit - майстор
Kirilpm написа:
нова гара,пълен ремонт на ЖП гарата и нова автогара,продължение на околовръсното,надлези,детски площадки и т.н.Не може само лошото да гледаме и да чакаме да получим без да дадем.Къде ги видя пропадащите магистрали в Бургас не знам,единствената която излиза от града е перфектна,а като цялo ме съмнява въобще да си се качвал на нея,то с форда си е опасно :lol: Няма как добрия път да дойде в аванс,първо някой трябва да се бръкне за него.Ако си мислиш,че в европа винаги са били добре и някой е отишъл да им направи пътищата хубави и заплатите големи ей така на добра воля,жестоко се лъжеш,просто ги мързи по-малко от теб.Като толкова много ти харесва прав ти път,като мрънкаш,че няма пари за билет тръгвай с потока сирийци.
А за останалите,честит празник.
Детските градини в Бургас и новата ЖП гара не са пари, които трябва да дойдат от данък МПС и винетка, които са за пътна инфраструктура. Няма как да не забравя как копаха 2 години Александровска и колко време(поне 7-8 месеца) задръстваха движението по кръстовището на Новата Поща->Свободният.
Околомръсното се строи с позорно бавни темпове. И да, ще се бръкнат и ще дойде в аванс. Защото не им вярвам. Така няма шанс да ме окрадат с празни обещания. Москва не вярва на сълзи.
Хич не ми дреме, имахме най-скъпите горива въобще, не просто на покупателна способност на населението. Картели, монополи, тръгнал да ми изтъква той предимствата. Ей са ще видиш като тръгне "интегрираният градски транспорт" и отрежат за коли голяма част от ширината на улиците какво дърво ще ядеш и ти.
Отделно, няма как да не отбележа синя зона в Бургас. Това са пътища, платени от данъци на граждани, допълнително разчертани със синя боя и се събират такси. Браво бе!
А центъра на града може да е обновен, но това е само фасона за туристите. Излез извън Бургас, но в област Бургас. И се огледай. Мога да ти снимам населени места, до които просто път няма.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 40

Тема "Лепене на Винетки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: