Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:wink: И трите дядо попе, но най изолиращ ефект има вермикулита,така или иначе такава е изолацията на вратата.
andy_forresite - майстор
Питам защото търся резервен вариант за горелка. С моя наивитет ще взема някоя с хоризонтален пламък и ще си имам насрещна дупка за втора горелка. Грейковица има възможности, обаче на някои отворите на паницата са направени ... ще използвам врачански диалект - се ено съм ги деЯл с теслЪтъ. Това не пречи ест. Нека има варианти.
achmonek - специалист
alex_serviz написа:
Колеги, някой сети ли се да снима ( и покаже ) прототипа на камината :? ? Забелязах, че някой я снимаше, ама дали ще я покаже не се знае...

Валка,
Аз я снимах, но снимките още не съм смъкнал от фотоапарата!
Последна промяна от achmonek на нед мар 06, 2016 2:05 pm, променено общо 2 пъти.
n.ganev - майстор
След това ще можеш ли да отговориш на ВСИЧКИ въпроси?
gnt69 - майстор
Някои гледали камините други кифтаците. :partyman:
n.ganev - майстор
Няма лошо - от тук на сетне ще помагаме на гладуващите и сухите гърла.
димитар кисиов - специалист
Къде помагате идвам :drinkers:
n.ganev - майстор
Ти си със 130литров мотор и даваш голям преразход на гориво - литър ракия на час и две торти БАСИ #-o
achmonek - специалист
n.ganev написа:
След това ще можеш ли да отговориш на ВСИЧКИ въпроси?
Какво има да отговарям :)? Ще отговаряте Вие - дистрибуторите. Никой не е забранявал да се снима, нали.
От всичко изговорено за камината се разбра, че това не е окончателният и вид и ще претърпи тепърва още промени. Но какво пречи да се види върху какво се работи? Лично на мен външно много ми хареса. Пък дали ще е в този си вид............., аз не знам :).

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: