Ел. инструментите. Консумативи.
ZEDYCUS - майстор
От батериите не мога да се оплача, преди месец се скапа първата от комплекта от две. Взех ги 2008 , работя с тях от 2010 г. Заключи се. От Николай взех две нови на промоция.
В Пловдив един човек ги отключва и ремонтира старите за 80 лв. Та мисля да пробвам едната, как ще се получи.
ddnnp - специалист
ZEDYCUS написа:
Наско, кой е модела на Макитата, че ми е интересно кое струва 80 лв за ремонт. Имам доста модели винтоверти на марката и досега съм сменял само два спусъка и едни четки. Спусъка и на двата беше 50 лв. Повечето са без гаранция в Бг и сам си ги ремонтирам. Сега е тръгнал предния лагер на ротора на гайковерта, а не може да се смени. Трябва нов ротор на 54 лв е. Но е свършил дооста работа.
Първия винтоверт на марката, който хванах беше 6270. Добра машинка се оказа.
Като имаш толкова много , случайно някой за продаване нямаш ли :supz:
ZEDYCUS - майстор
Не за твое съжаление, с тях работя. :-D Н о разгледай Олх-то там има доста за продан.
mitko64 - майстор
Някой да е чувал за този бранд http://www.globus-baumarkt.de/de/articl ... -24-v.html? ? Ровех се в един любим баумаркет и изкочи това, н ово за мен. Доколкото схващам са с безчеткови мотори и сериозни характеристики.
ddnnp - специалист
ZEDYCUS написа:
Не за твое съжаление, с тях работя. :-D Н о разгледай Олх-то там има доста за продан.
От 2-3дена гледам , ама нещо не ми вдъхват доверие :lol: пък и повечето са със занинали батерии
Avas_co - майстор
ZEDYCUS написа:
От батериите не мога да се оплача, преди месец се скапа първата от комплекта от две. Взех ги 2008 , работя с тях от 2010 г. Заключи се. От Николай взех две нови на промоция.
В Пловдив един човек ги отключва и ремонтира старите за 80 лв. Та мисля да пробвам едната, как ще се получи.
Ванка, май пак ще се яви повод да се виждаме, щом ти е позната схемата с пазаруване от старата империя и си наясно с ремонта на механичната част на тия машини, аз ще си превъзмогна мързела и ще се оправям с електрическата част.
П.С..
Тооо, и аз знам как се пазарува от там, но май опита ми е ограничен до разни доставки с кецове за племенницата и от време на време, за мен, пък в случая, аз ще търся и данъчна фактура.
ZEDYCUS - майстор
С данъчни фактури нямам опит, незнам как става. Но за другото нямаш проблеми. :)
nikolson - майстор
С фактурите няма проблем. Просто след това се прави легализация тук.
stan73 - майстор
Chefo77 написа:
Аз винтоверт на Макита не съм плюл, плю го Еди :)
На Макита съм имал само един верт (6270D) и за него лоша дума няма да чуеш. От мен пък хич :cool:
Това не е ли машината на която подновихме батериите (ако е тя и аз за тях имам само добри впечатления, даже предната седмица върнах към живот още една такава...) ?
Chefo77 - майстор
Точно тя е. Просто вече остаряха като концепция :(

Тема "Винтоверти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: