Най - вълнуващия въпрос зимно време.
achmonek - специалист
kalin72 написа:
Ориентировъчна цена на камините бихте ли дали, за най-малката като мощност? Ще гори ли евтини пелети?
Аз поне не знам.
Последна промяна от achmonek на нед мар 06, 2016 2:13 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
Какво преставлява горивоподаването и горивната паничка, какъв е принципа, има ли разлика спрямо подобни камини. Прототипа видяхте ли го в горящо положение, колкото време работи с какви пелети.
LazarGanev - "Велик майстор"
Този модел е като други подобни - и шнека, и паничката. Като свърши работата по него, започва работата по модел с ретортна горелка :)
andy_forresite - майстор
Каква е вероятността вариантът с ретортна горелка да излезе на пазара до есента?
15 kw е общо предполагам. Значи нещо от сорта на 2+13 киловата може би :)
Повечето купени в бъдеще камини ще са с варианта 15 киловата. Не че не знам камини по 20 кв в апартаменти по стотина квадрата и то със сравнително малки топлозагуби.
димитар кисиов - специалист
тема във форума за камина на грейко все още не е отворена тази е за горелката им нека си пишем за нея [-X [-X [-X [-X [-X
filmatoplo - майстор
Хайде де отваряйте тема, за догодина ли да я оставим, след два месеца като дойдат чехкините няма да ми е до камини. :)
4799inpl64 - специалист
filmatoplo написа:
Хайде де отваряйте тема, за догодина ли да я оставим, след два месеца като дойдат чехкините няма да ми е до камини. :)
ако жена ти добара компа-...........................................
filmatoplo - майстор
Заедно ги чакаме, ама това е др тема, Ся на ред е Грейко.
andy_forresite - майстор
За отделна тема е рано. Пишете си за горелките де :)
Моите топлозагуби, а те са големички, при +10° се покриват от 0,8 кг/час. В изчисленията си съм заложил, че от 1 кг пелеткасу ще се произвеждат 4,6 kw топлина. Сега температурите са все още високи (над 15°) и горелките на голяма част от вас или току що се включват, или са се изключили, или са в съспенд.
LazarGanev - "Велик майстор"
Ето я мойта в 3 последователни дни - нито следа от суспенд, основно на 2-ра мощност - 4 часа вечер и още толкова сутрин

Прикачен файл

06.03.16.jpg

Прикачен файл

05.03.16.jpg

Прикачен файл

04.03.16.jpg

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: