• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
GL78 - специалист
Кажете ми, Моля кръглата мрежичка зад калпачето антената на магнетрона задължителна ли е? При сваляне я нямаше. Сложих, но не си идват дупките за болчетата. Става, но с бая натискане на капака-2m218j
GL78 - специалист
Hoвoceлckи написа:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7Vy7SxLQRnw[/youtube]
Да, Благодаря! Това за сега е оправено. Нужна ли е кръглата мрежичка ( филтър )? На този моя нямаше- сложих и трудно затварям предния капак на магнетрона? Който знае нека пише
GL78 - специалист
hidrazin написа:
Да. Сложи и малко боракс да изчисти заварката.
Нужна ли е кръглата мрежичка ( филтър )? На този моя нямаше- сложих и трудно затварям предния капак на магнетрона?
GL78 - специалист
Никой ли не знае? Целта ми е работеща фурна, а не експерименти. Ако знаех, нямаше да пиша ( питам )
lov - майстор
То знаем ама не е задължително да стоим пред монитора непрекъснато.
Да задължителна е.
Само че по обясненията за някакви капаци почваш да ме изненадваш нещо. Не е лошо да покажеш едно кадро какво се мъчиш да направиш щото ми се струва че някакви глупости се опитваш да сътвориш.
hidrazin - майстор
Аз пък две неща не разбрах:
- за коя мрежичка и за кой капак на магнетрона става дума???
- поради каква причини са занесли тази нещастна печка точно на GL78 ???
:partyman:
GL78 - специалист
hidrazin написа:
Аз пък две неща не разбрах:
- за коя мрежичка и за кой капак на магнетрона става дума???
- поради каква причини са занесли тази нещастна печка точно на GL78 ???
:partyman:
lov написа:
То знаем ама не е задължително да стоим пред монитора непрекъснато.
Да задължителна е.
Само че по обясненията за някакви капаци почваш да ме изненадваш нещо. Не е лошо да покажеш едно кадро какво се мъчиш да направиш щото ми се струва че някакви глупости се опитваш да сътвориш.
Сетка фильтра. Играет двойную роль. Препятствует прохождению микроволнового излучения через корпус магнетрона и обеспечивает надежный контакт между корпусом печи и магнетроном. Сетка сплетена в несколько слоев из тонкой медной проволоки имеющей специальное покрытие.
GL78 - специалист
Кое му е глупавото , незнам...
GL78 - специалист
На този дето го свалих, това го нямаше. Само попитах...Какво дразня? Другото си е нагласено
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Магнетрон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: