• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
GL78 - специалист
lov написа:
То знаем ама не е задължително да стоим пред монитора непрекъснато.
Да задължителна е.
Само че по обясненията за някакви капаци почваш да ме изненадваш нещо. Не е лошо да покажеш едно кадро какво се мъчиш да направиш щото ми се струва че някакви глупости се опитваш да сътвориш.
2M218J има само две кръстати винтчета-отвиваш ги и махаш един капак. Зад него е прословутата кръгла мрежичка. Е, на този магнетрон я нямаше! Фурната работи, но пак я разглобих да и сложа тая мрежа...Това е. Затова попитах дали е задължителна, но разбрах-Да. Колкото до дразненето-98" служих в поделението на центъра и знам за Ловеч, Манов, но това е форум. По горе съм описал, четете преди да ме обиждате. Да, микровълновата работи, но пак е разглобена
hidrazin - майстор
Ами за глупавото - защо въобще питаш дали тази мрежичка е задължителна?
Мислиш ли че корееца ще я сложи само за красота? Или друг производител?
Ама то много трудно да прочетеш за какво става дума преди да бараш там дето не ти е работа.
Пък и не ми отговори за какъв дявол са ти я докарали тази печка точно на теб?
За дразненето - дразнещо е да цвъкаш като монолог по пет поста един след друг.
Мисля че вече обясних за бутона edit ?
Надявам се не мислиш че тук се намираш в тъпия фейсбук?
:partyman:
GL78 - специалист
Микровълновата работи, но пак е разглобена заради тази простотия. Това е! 2M218J има само две кръстати болтчета. Колко капака и от къде могат да се отворят да питам сега и аз? Отвиват се, и се маха един капак (разглобяваш магн) зад, под него е тази мрежа. Защо ме обиждате, защото съм питал ли? По горе съм писал, че е зад калпачето-антената. Не го прочетохте, а обиждате. Да, магнетрона работи, но пак е разглобен
Последна промяна от GL78 на вт мар 08, 2016 1:12 am, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
Това не е простотия а необходим компонент от магнетрона, вършещ определена функция.
Простотията я търсим другаде ....
GL78 - специалист
hidrazin написа:
Ами за глупавото - защо въобще питаш дали тази мрежичка е задължителна?
Мислиш ли че корееца ще я сложи само за красота? Или друг производител?
Ама то много трудно да прочетеш за какво става дума преди да бараш там дето не ти е работа.
Пък и не ми отговори за какъв дявол са ти я докарали тази печка точно на теб?
За дразненето - дразнещо е да цвъкаш като монолог по пет поста един след друг.
Мисля че вече обясних за бутона edit ?
Надявам се не мислиш че тук се намираш в тъпия фейсбук?
За печките-еми още си работят другите, но този ме уби- и аз вас! Кондензатори съм сменял, не ми е 1 2 5 , но тука ударих на камък-заварките съсипах за първи път видях магн без онова отпред...Търсих съвети и сега всичко е наред. Защо не съм питал до сега...Глупост съм правил само една до тук-10 kV с жичка от слушалки! За фейса-там не ме търсете. Пък там дето да не барам си имам мое златно правило "като знам пипам,като не знам питам!". Нищо лично, но как определяш хората годен-негоден, според броя на постовете ли? Сега имах нужда от помощ, иначе само чета при нужда. Дал си ми съвети и в друга тема ( LED), но не забравяй, че егото е лош съветник! Извинявай; Галин
lov - майстор
Добре де що ревеш като убодена мечка. На самоубйци сме се нагледали. Питаме те ,а отговорите ти с ченгел трябва да ги вадим. Чак на края взе че изцвъка вида на магнетрона. Айде сега сякаш е нещо супер секретно. Па виждали сме бол магнетрони. А пък той по твоето описание е съвсем различен.
Прикачен файл:
2M218J.jpg
2M218J.jpg (50.08 KиБ) Видяна 1978 пъти
Щото на всичко отгоре не се захваща с две болтчета ами 4 шпилки М5
Не беше ли по лесно да удариш едно кадро и да покажеш в место да се държиш по такъв начин. Нито аз нито Хидрата нямаше да ти откажем помощ ако си беше променил начина на поведение.
GL78 - специалист
lov написа:
Добре де що ревеш като убодена мечка. На самоубйци сме се нагледали. Питаме те ,а отговорите ти с ченгел трябва да ги вадим. Чак на края взе че изцвъка вида на магнетрона. Айде сега сякаш е нещо супер секретно. Па виждали сме бол магнетрони. А пък той по твоето описание е съвсем различен.
Прикачен файл:
2M218J.jpg
Не беше ли по лесно да удариш едно кадро и да покажеш в место да се държиш по такъв начин. Нито аз нито Хидрата нямаше да ти откажем помощ ако си беше променил начина на поведение.
Офф, от ляво и дясно на твоята картинка има две болчета. Като ги развиеш това отпред пада(капак). той затиска това щрихованото-при моя това го нямаше. Не бях срещал такъв, но го видях. Та за това попитах дали е нужно това- да нужно е
GL78 - специалист
lov написа:
Прикачен файл:
2M218J.jpg
Не се заяждам с никой! Социален човек съм. Подчертах, че ми е давал съвети и не само тук Доволен съм
GL78 - специалист
това е челото на магн. отзад подпира в предниа магнит, но между тях е тази тъпа мрежа дето се изпокарахме заради нея. на твоята картинка е защрихована! на моя магнетрон я нямаше
lov - майстор
GL78 написа:
Офф, от ляво и дясно на твоята картинка има две болчета. Като ги развиеш това отпред пада(капак). той затиска това щрихованото-при моя това го нямаше. Не бях срещал такъв, но го видях. Та за това попитах дали е нужно това- да нужно е
За последен път те моля да покажеш този уникален магнетрон. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Магнетрон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: