Нека намерим най-тънките цени.
vasko9999 - специалист
Относно водоструйката имам модела D3 и горещо я препоръчвам.Алуминиева помпа,поне 110 бара налягане (дават я до 150) според мен си заслужава парите от всякъде.Има малък недостатък накрайника тип "метла" не е толкова сполучлив като на керхера.И накрая едно задължително условие за да я ползвате филтър като този http://www.profisys-karcher.com/voden-filtar-3-4 на цена от 30 лв. предлага се в големите строителни магазини.Повярвайте ми доста фини песъчинки и боклук събира от водата,като по този начин предпазвате помпата.
anabolicbeast - специалист
vasko9999 написа:
Относно водоструйката имам модела D3 и горещо я препоръчвам.Алуминиева помпа,поне 110 бара налягане (дават я до 150) според мен си заслужава парите от всякъде.Има малък недостатък накрайника тип "метла" не е толкова сполучлив като на керхера.И накрая едно задължително условие за да я ползвате филтър като този http://www.profisys-karcher.com/voden-filtar-3-4 на цена от 30 лв. предлага се в големите строителни магазини.Повярвайте ми доста фини песъчинки и боклук събира от водата,като по този начин предпазвате помпата.
Колега би ли споделил от къде по-точно го купи този филтър. И има ли изобщо някакъв маркуч за свързване към водопровод/съд с вода тая водоструйка?
mitko64 - майстор
Николай Николов написа:
mitko64 написа:
Аз имам вече 3 години, но стар модел- В2. Да пита на лични някой колега който има миналогодишния модел. Мисля че kr 1100 миналата година спомена, че гаранционно са му сменили стар модел с D3.
А ето и последната новост от Германия http://www.lidl.de/de/parkside-elektro- ... a1/p215386 .
Що не организираме една групова поръчка от лидъла в германия и да ги доставят с Гъбко?
Има ли желаещи?
Mоже пък да излезе и при нас. Другото е че Райдер имат сходен гайковерт за 100-на лв. На мен ми е по интересен ролковият шлайф, той е на изгодна цена. Но нещо бавят новостите в lidl service, не мога да се ориентирам от най- новите предложения какво ще пускат. Е в Румъния, на 10.03 дублират немските предложения от 14.03 с рендето и фрезата за канали с двете диамантини, а в lidl service още нищо не е качено. Досега това е прецедент.
EDI - майстор
Вчера се помотах по щандовете да позяпам какво има, главно с цел да разгледам шината.За дребни пристягания и линеал за водене може и да става, но до там.Не ми се видя стабилна конструкцията на опорните пети на двете челюсти.Бях решил да си я взема, но се отказах.Да не съм ходил напразно до там си взех 4 диска за циркуляр 2 по 18 зъба и 2 по 24 зъба. :lol: На 10-и ще си взема още едни ножици за клони, миналата година си взех и съм много доволен.Обмислям дали да не си взема и ел. триона за клони.Чудя се какво ще правя храстореза, ама като се замисля, с него мога да кося треволяк.Щото и сега кося треволяци с храсторез, ама трябва да клякам ниско, а с този ще си ходя без да се навеждам :lol:
moreno - специалист
Храстореза става за треволяци,аз си оформям джанките с него.Учудващо и триона се справя с клони близо фи 20 :roll:А кое е обяснението за 30 левовото му поскъпване :? Касовата ми бележка е от 27.04.15. за 169,00 :axe:
EDI - майстор
Морено, ти електрическия ли имаш или бензиновия.Чудя се електрическия дали е с вал или жило, ама това на място ще го видя.И аз да кастря дръвчета мисля да го взема, че имам едно, две дето са вече са изкореняване, ама са високи и не ми се катери по стълби да ги режа с ел верижния БОШ, не е много удобен за високи клони.М, да явно са вдигнали цената. :? :lol: Щото е китаец, а онези сигурно с долари продават.
moreno - специалист
Електрическия де,мисля че е с жило -не съм го заглеждал много.Що ли си мисля ,че моторния беше над 300 кинта :?
lov - майстор
EDI написа:
Вчера се помотах по щандовете да позяпам какво има, главно с цел да разгледам шината.За дребни пристягания и линеал за водене може и да става, но до там.Не ми се видя стабилна конструкцията на опорните пети на двете челюсти.Бях решил да си я взема, но се отказах............. :lol:
Аз тая шина я взех на предишните промоци. Ако е същата щото нещо има нова снимка и да не бъркам нещо. Имах да подрязвам врати и разни други дървении с ръчния циркъляр и фрезата. За водач е перфектна и лесна за работа. Не съжалявам. Те и тогава парите ми се видяха множко но май беше по евтина.
Даже тука май имаше обсъждане как на някои машини е предвидено да се води и по каналчетата в края. И се бях замислил как да го направя на моите машини.
EDI - майстор
За водене сигурно бива, но аз за водач си имам пригоден линеал от паркетина ламинат, та и затова не я взех.Не е и малко пари наистина, 30 лева идваше.Иначе с ръчен циркуляр рядко ми се налага да режа, та самоделната шина ми върши работа.Иначе е доста дълга и който няма шина за водене ще му свърши добра работа.
vasko9999 - специалист
Филтъра за водоструйката го взех от практикер,гледах го и в баумакс или там както му е новото име в Пловдив.Става дума за керхерски филтър от 30 лв. имаше и бошовски филтър но той е доста по малък и бързо ще се задръства на цена от 20 лв.И двата са с миещ се елемент.Принципа на захващането му е като се завива директно на водоструйката а на предния му край се завива бързата връзка за маркуча които е в комплекта на водоструйката.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: