Здравейте! Дойде ред и аз да си сменям дограмата, но се чудя каква да е: алуминиева или пвц.Бях се настроил за пвц, но преди няколко дена ми казаха, че пвц след около 10 години започвало  да се руши и малко ме наплашиха.Другият момент е по какъв критерий да я избирам, термомостове, стъкла какви трябва да бъдат? Когато я монтират какво трябва да се гледа, за да разбера дали са я сложили качествено  

Благодаря предварително, защото знам ,че ще получа качествени и правилни съвети!

Благодаря предварително, защото знам ,че ще получа качествени и правилни съвети!

, но какво да изисквам от фирмата и как да съм сигурен че ще направят това което им кажа в смисъл да си поръчам 6 камерен профил а те да ми сложат 2
, но какво да изисквам от фирмата и как да съм сигурен че ще направят това което им кажа в смисъл да си поръчам 6 камерен профил а те да ми сложат 2  . В България единственото сигурно нещо е растящия процент на инфлацията и намаляващата безработица /когато хората напускат страната, безработицата се намалява/ .
  . В България единственото сигурно нещо е растящия процент на инфлацията и намаляващата безработица /когато хората напускат страната, безработицата се намалява/ .