kozl написа:Ей да не би да би в Лидл-а да са пускали на промоция пистолети за горещ въздух на батерияНе, тези от 24 часа пак не са разбрали - ГОРЕЛКА.

kozl написа:Ей да не би да би в Лидл-а да са пускали на промоция пистолети за горещ въздух на батерияИ аз това мислех да попитам - защо ли ми се струва, че е партенка това обяснение. Представям си как някой се разхожда по улиците с торба големи речни камъни, туба студена вода, пистолет за горещ въздух и генератор. Не оспорвам начина на сваляне а само варианта това да се направи бързо, на улицата и без никой да те види (предполага се и пищяща аларма)...
Chefo77 написа: Андро - НЕ нарушаваме закона. Интерпретираме в рамките му!Таковал съм им закона - да влязат в 21 век , а не да е печатница за помощи за избори. Да ги направят еолектронни. Помиярите наложина касови апарати със Сим карта за връзка с НАП , а една електронна винетка не мога да въведат, хайде стига смях.
angel_ov написа:Вместо да си купя 2 винетки тази година за 140 лв, сега си купих 1 за 100. Като се наложи ще я менкам. Така, че от мен са назад, исках да им дам повече ама не. Сигурен съм, че и много други са като мен.И аз така, ама тука ми казаха, че съм тарикат и трябва да си купя още една....щото нямало да се оправи държавата...
kr1100 написа:Таковал съм им закона.....
Chefo77 написа:kozl написа:Ей да не би да би в Лидл-а да са пускали на промоция пистолети за горещ въздух на батерияИ аз това мислех да попитам - защо ли ми се струва, че е партенка това обяснение. Представям си как някой се разхожда по улиците с торба големи речни камъни, туба студена вода, пистолет за горещ въздух и генератор. Не оспорвам начина на сваляне а само варианта това да се направи бързо, на улицата и без никой да те види (предполага се и пищяща аларма)...
Андро - НЕ нарушаваме закона. Интерпретираме в рамките му! Разликата е огромна! Не сте виновни тези, които спазвате закона, виновни са тези, които НИ карат да го интерпретираме!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: