• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 40
Всички имаме коли, нали ?
hidrazin - майстор
kozl написа:
Ей да не би да би в Лидл-а да са пускали на промоция пистолети за горещ въздух на батерия :?
Не, тези от 24 часа пак не са разбрали - ГОРЕЛКА.
:partyman:
Chefo77 - майстор
kozl написа:
Ей да не би да би в Лидл-а да са пускали на промоция пистолети за горещ въздух на батерия :?
И аз това мислех да попитам - защо ли ми се струва, че е партенка това обяснение. Представям си как някой се разхожда по улиците с торба големи речни камъни, туба студена вода, пистолет за горещ въздух и генератор. Не оспорвам начина на сваляне а само варианта това да се направи бързо, на улицата и без никой да те види (предполага се и пищяща аларма)...
Андро - НЕ нарушаваме закона. Интерпретираме в рамките му! Разликата е огромна! Не сте виновни тези, които спазвате закона, виновни са тези, които НИ карат да го интерпретираме!
kr1100 - майстор
Chefo77 написа:
Андро - НЕ нарушаваме закона. Интерпретираме в рамките му!
Таковал съм им закона - да влязат в 21 век , а не да е печатница за помощи за избори. Да ги направят еолектронни. Помиярите наложина касови апарати със Сим карта за връзка с НАП , а една електронна винетка не мога да въведат, хайде стига смях.
stoianov_n - специалист
angel_ov написа:
Вместо да си купя 2 винетки тази година за 140 лв, сега си купих 1 за 100. Като се наложи ще я менкам. Така, че от мен са назад, исках да им дам повече ама не. Сигурен съм, че и много други са като мен.
И аз така, ама тука ми казаха, че съм тарикат и трябва да си купя още една....щото нямало да се оправи държавата... :?
Аз пък им казвам, че съм пич и.... :finga: :finga:
kr1100 написа:
Таковал съм им закона.....
=D> :prayer:
nanobanano - специалист
И аз купувах 2 преди...
stoianov_n - специалист
Май ще се окаже, че с тия по скъпи винетки, загубиха повече.. :-D
Щото всички които познавам, с повече от една кола, си карат с една винетка. :lol:
Andri01 - майстор
:lol: Прави сте! Те и циганите не нарушават закона,е малко си крадат само ток ,ама така е-тока скъп,че за това! :lol:
П.С.: Сега де не вземете да ме обвините в расизъм или,че сравнявам някого с циганите? Опазил ме господ :lol: :partyman:
Chefo77 - майстор
Знаеш, че не си прав, но въпреки всичко опитваш да правиш сравнения с несравними неща.
Когато циганинът краде ток, неговото потребление се плаща от всички останали платци, т.е. кражбата е за сметка на някого. На чия сметка е винетката, когато не е залепена и/или се кара на физически един движещ се автомобил? Като се има предвид, че приходите от винетки са ПРОГНОЗНИ или още наречено ХИПОТЕТИЧНИ? Ааа, чакай - ако тази година се продадат 10 000 по-малко от прогнозираните, догодина тези 970 000 ще се разпределят върху следващата прогноза :wink: Демек се опитваш да приравниш пропуснатите ползи с ефективната кражба. Ако ти влезе циганин в къщата, ще го съдиш ли И за 80-инчовия телевизор, който можеше да има в дома ти? :wink:
Все още не си отговорил на въпроса "Кой от всички радетели на точката от закона или пък представител на държавата ще заплати щетите ми, ако някой счупи прозорец и ми открадне винетния стикер".
infomar
Chefo77 написа:
kozl написа:
И аз това мислех да попитам - защо ли ми се струва, че е партенка това обяснение. Представям си как някой се разхожда по улиците с торба големи речни камъни, туба студена вода, пистолет за горещ въздух и генератор. Не оспорвам начина на сваляне а само варианта това да се направи бързо, на улицата и без никой да те види (предполага се и пищяща аларма)...
Андро - НЕ нарушаваме закона. Интерпретираме в рамките му! Разликата е огромна! Не сте виновни тези, които спазвате закона, виновни са тези, които НИ карат да го интерпретираме!

Що ми се струва, че ако нагряваш стъклото от едната страна и го охладиш от другата, може да се пукне?

Не е ли написано нарочно това :?
kozl - майстор
На кой му пука, че ще се пукне. Важното е винетката да се не повреди или може би друго се цели :?
Chefo77 тези, които чупят прозорци и крадат винетки дали си ги оставят за постоянно по стъклата или ги свалят като напускат колата? Ти как мислиш :? Би ли си купил евтина винетка без касов бон?
Сега при тази ситуация на реклама за счупени стъкла аз се замислям дали доброволно да не си надпиша винетката :? Когато се надписваха пак бяхме недоволни.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 40

Тема "Лепене на Винетки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: