Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Silverlight - помощник
Привет,
имам един китайски таблет Wondermedia, който батерията му е умряла и затова не се ползва. От няколко дена ми се върти една идея в главата, който ако го осъществя таблета ще влезе в употреба. Идеята ми е да разкарам батерията и таблета да работи само, когато е включен към контакта. Не съм много на ти с тоците и затова реших да пиша тук, това въобще възможно ли е и ако е възможно, как?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Съвем-съвсем ли е убита батерията? Като е включена в тока нищо ли не помръдва?
Silverlight - помощник
Когато зарядното е включено си работи, но когато го махна веднага угасва. Също така мисля, че батерията доста загрява и честно казано ме е страх да не гръмне. :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Еми то това е начинът да ти работи включен в мрежата. Виждаш колко V и колко A му трябват, намираш си съответното захранване и подаваш.
Silverlight - помощник
Да, но не може ли да се махне батерията и да се направи да работи без батерия само, когато е включена към мрежата?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Silverlight написа:
Да, но не може ли да се махне батерията и да се направи да работи без батерия само, когато е включена към мрежата?
Можеш ли да наебеш калинка ?
Silverlight - помощник
n_a написа:
Silverlight написа:
Да. :lol:
lov - майстор
Една батерия за таблет от китай струва десеттина долара..
Ако я махнеш вероятно таблета ще умре защото процесора следи и параметрите на батерията. Сега си мисли че само е изтощена каквато е и реалната ситуация.
nikolson - майстор
n_a написа:
Silverlight написа:
#-o
Duke_BG - специалист
на китайски GPS 4,3 инча присадих батерия от нокия BL5 и изкарваше 50 мин на режим "търсене на GPS сигнал"

така че отвори виж какви са размерите и капацитета на батерията и сменяй с подходяща

Тема "Таблет без батерия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: