• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Напишете въпрос свързан със санирането.
8180 - майстор
ОК! Аз спирам.
Благодаря за разясненията г-н Гечев.
Извинявай ni1986 - внушил съм си нещо, но иначе така и не се видя основанието за рекламираните Ламбда, Мю и тегло - за мен доста основни параметри в случая, и за което питах. Ще ти повярвам.

П.П. Не съм специалист - хоби. От контакти в годините, оставам с впечатление, че вероятно половината от специалистите по ТИ са от школата на споменатия професор (има и друга, май по-добрата). Обаче, в БГ няма как да правиш научна, нормотворческа, управленчиска, консултантска , PR, медийна и т.н. кариера ПРОТИВ Школата, със съответните "сиви" последствия. И те така се "влачат червата" в БГ. Коментираното БТО е от тази оперета, според мен - и при Гечев прозира в подтекста.
Всъщност и по света е същото - лобита навсякъде. :)
ni1986 - напреднал
Няма нужда да се извиняваш, но аз не съм твърдял, че рекламираните показатели са верни просто ги показах и не е нужно да им вярваш. Вярвам само за теглото наистина.
gechev - специалист
Школи професорски няма. Има Физика. Има парциални налягания, има температура, има влажност, има паропроницаемост, няма паропроницаемост ИМА И ПРОВЕТРЯВАНЕ, но то е за бедняците нямащи кинти за рекуператор, а от много съвети са зи запечатали с паропрегради стените. :-D
zack - специалист
Да ви попитам. Вече е ясно, че ще е каменна вата. Според вас кой продукт да избера.
Спрял съм се на ROCKWOOL Airrock XD. Дали това е добър избор? :partyman: Или да използвам друг продукт?
Фитилчо - майстор
Това е най евтиното мисля
Я дай малко цени какво си разучил ,моля :) Че и аз трябва да търся, ама ако го снесеш наготово, защо не :)
zack - специалист
Ъъъ, защо да е най-евтина? Иначе, не съм проучвал много, че има още време, но на първо време съм се спрял на тази :drinkers:
torongill - напреднал
zack написа:
Ъъъ, защо да е най-евтина? Иначе, не съм проучвал много, че има още време, но на първо време съм се спрял на тази :drinkers:
Не мисля, че е най-евтината, даже напротив. Доста качествена изглежда. Единственото, което мен лично ме притеснява малко, може би поради незнание:
Според това, което виждам като характеристики, тази вата е 90 кг/м3 Ако сложиш 20 см, както е здравообоснованото предложение на другите, тогава всеки 5 кв. метра ще са 90 кг висящи отгоре ви. Колко голямо е помещението?
Фитилчо - майстор
Имах предвид, че от ватата на листа, тази е (по спомен) с най приемливата цена.
Аз съм на последен етаж но над мен няма пространство а е една голяма тераса с хидроизолация с какво ще ме посъветвате да изолирам таваните отвътре
p.v.x - майстор
Ѝордан написа:
Аз съм на последен етаж но над мен няма пространство а е една голяма тераса с хидроизолация с какво ще ме посъветвате да изолирам таваните отвътре
Тавана позволява ли , нивото му да бъде смъкнато , и с колко?
:rock:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "Изолация на таван - последен етаж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: