Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Благодаря ти за отговора! Надявам се моят проблем да не е такъв, защото това "смяна на кондензаторите" не ми звучи като нещо, с което мога да се справя сам! :(
А да те питам още нещо - дистанционното изведнъж ли спря да работи или както в моя случай - в началото да отказва само от време на време, след това по-често и накрая напълно да спре да работи?
cakev79 - специалист
Моето дистанционно работи,но не винаги изпълнява точно подадените команди.Когато увеличавам звука направо от големите бутони понякога се превключва на 1 канал,ако натисна копчето за звук и тогава увеличавам няма проблем.Същото став и с превкл на каналите с копчето за тях.Изреждам ги нагоре и по някое време ме връща на 1 канал.
puxli - помощник
Pawel написа:
Pawel написа:
Момчета, да питам и аз за моето дистанционно (на телевизор LG).
Значи от няколко месеца насам си работи, когато си иска. Един ден работи, на другия - не, на следващия пак си работи. Обикновено когато го нагрея силно с печката и тръгва. Но напоследък съвсем отказа. Сменях батерии, чистих го, но нищо не помага. Та искам да ви питам къде според вас е проблема и как мога да го поправя.
Нищо не отговорихте, момчета.......
ГЛЕДАЙ ЗА СТУДЕНИ СПОИКИ ПО ПЛАТКАТА окиси по пружинките също и имах случай със скъсан крак на транзистор само лупа го видя
puxli - помощник
eng.Dimitrov написа:
Дистанционното ми отказа да работи. При положение че покритието на гумените бутони се износи какво мога да направя за да го възтановя или някоя друга хитринка ако знаете кажете че ми омръзна да копувам дистанционни през 6-7 месеца.
аз си изрязвам гуми от бракувани дистанционни с малко берд ги режа, за да не изпаднат и е важно да не засядат за да не кажеш че уреда е развален кат му дава сигнал нон стоп

Тема "Ремонт на дистанционно за телевизор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: