• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 75
Ел. инструментите. Консумативи.
EDI - майстор
Ай честито, ти съвсем посиня. :lol: Това детектор ли го играе, открива ли каквото трябва.
ZEDYCUS - майстор
:-D Открива парите в портфейла, за друго не съм сигурен. :partyman:
Георги Иванов(алцек) - специалист
Да се похваля и аз.Ще кажете пак ли подарък,ами да пак и то пак от дъщерята и зетя от Белгия.
От една детска градина ми поръчаха ето такива фигурки:

Изображение

Високи са около 50-60 см и са от шперплат,но има много заврантулки и ми потрябва машина за която в България май няма точно наименование.Аз ще я нарека мини банциг.Та попитах зетя може ли да провери в Брюксел дали продават такива и се оказа че той имал и от година не я ползва.Работил е съвсем малко с нея,даже не успял и едно ножче да счупи от оригиналните.
Е, вече си имам подарък мини банциг,та ще зарадвам децата и каките от детската градина.

Изображение

Изображение
Последна промяна от Георги Иванов(алцек) на пет мар 11, 2016 4:08 pm, променено общо 1 път.
EDI - майстор
Браво, полезна машинка.Ма ти вече и детската градина ли подкара. :? :lol: Майтап, вярвам, че децата ще се радват на такива красоти.
Chefo77 - майстор
ZEDYCUS написа:
:-D Открива парите в портфейла, за друго не съм сигурен. :partyman:
Открива си. Днес го тествах - в замазка открива тръба за водно подово с метална вложка - и показва, че не е магнитна. Открива и арматурата, разбира се, нея я хваща като магнитна.
Алцек, честито!!!
stan73 - майстор
Честито и на двамата ! :partyman:
Георги Иванов(алцек) - специалист
EDI написа:
Браво, полезна машинка.Ма ти вече и детската градина ли подкара. :? :lol: Майтап, вярвам, че децата ще се радват на такива красоти.
Каките Еди,каките. Лелките и възпитателките в детската градината внучката нарича каки. :lol: Чудя се с коя да започна, :? да я радвам де.
EDI - майстор
:lol: поред ги карай, една по една. :lol:
Chefo77 - майстор
Пак съм аз :)
Прикачен файл:
_20160312_192924.JPG
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42