Andri01 написа:А имаш ли часовник /електронен де/,който върви на обратноАко е питането към мен- не нямам часовник който да върви обратно, но имаше някъде клип как се обръща хода .

Andri01 написа:А имаш ли часовник /електронен де/,който върви на обратноАко е питането към мен- не нямам часовник който да върви обратно, но имаше някъде клип как се обръща хода .
 ...пробвах за момент с една 1,5в батерия но зъбното колело не мръдна
 ...пробвах за момент с една 1,5в батерия но зъбното колело не мръдна  ...  ...
  ...  ... ...калайдисах част от пистите на старата платка, че се бяха  поокислили и оп обратно пак на часовника- обаче нъцки
 ...калайдисах част от пистите на старата платка, че се бяха  поокислили и оп обратно пак на часовника- обаче нъцки  ...в руски форум един беше показал как е ашладисал платка от китайски часовник на точно такъв механизъм...веднага прежалих един, разкостих го, вързах платката с две жици и машинката тръгна веднага
 ...в руски форум един беше показал как е ашладисал платка от китайски часовник на точно такъв механизъм...веднага прежалих един, разкостих го, вързах платката с две жици и машинката тръгна веднага  ...амбицията ми беше да се възстанови сахатника в оригинален вид, но за сега явно в него ще тупти сърцето на китаец
 ...амбицията ми беше да се възстанови сахатника в оригинален вид, но за сега явно в него ще тупти сърцето на китаец  ...по нататък ще покажа снимки на вече сглобеният часовник...за сега чакам циферблата да изсъхне добре и да огледам за поражения по него,че е изработен от талашит...
 ...по нататък ще покажа снимки на вече сглобеният часовник...за сега чакам циферблата да изсъхне добре и да огледам за поражения по него,че е изработен от талашит... 

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: