Нека намерим най-тънките цени.
dpp - специалист
Върнах я, не се интересуват много, даваш я с касовата и ти връшат парите!
Казах че съм я объркал с тази за клони.....
Мен ми трябва да кастря клоните на дръвчетата, за храсти работа не ми върши..хич не се загледах аз, стори ми се слабичка ама викам може да е здрава пък, а то била друга хавата... :-D
Ще дебна тази за клоните, няма я и в другия магазин, предполагам пролетта ще я пуснат..
kozl - майстор
А за клони няма ли 2 модела. На единия резците се разминават, а на другия модел резеца е един и среща "гилотина"?
hakama - специалист
Струва ли си малката лидълска прахосмукачка и дали скоро ще я пуснат, търся си бюджетно решение, а тя беше май беше тип циклон.

Пп: водо/пароструйката струваше ли си?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
hakama написа:
Струва ли си малката лидълска прахосмукачка и дали скоро ще я пуснат, търся си бюджетно решение, а тя беше май беше тип циклон.
В Kaufland тази или миналата седмица имаше прахосмук циклон на 50% за 50лв
Фитилчо - майстор
hakama написа:

Пп: водо/пароструйката струваше ли си?
ЛИдл срещу мола на Стамболийски има още струйки :wink:
hakama - специалист
n_a написа:
hakama написа:
В Kaufland тази или миналата седмица имаше прахосмук циклон на 50% за 50лв
Четох, че не били читави, на късмет било...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
hakama написа:
Четох, че не били читави, на късмет било...
Там е като Лидл - връщаш без проблем
stonesour - специалист
някъде в софия има ли останали пластмасови органайзери от тия по 6 лв.? в дружба 2, младост 3 и изток няма.
Kirilpm - специалист
Понеже не съм чел назад във темата да попитам,дремелчето заслужава ли си?Ще има ли сила да реже отвори в 2-3мм пластмаса?
kr1100 - майстор
Kirilpm написа:
Понеже не съм чел назад във темата да попитам,дремелчето заслужава ли си?Ще има ли сила да реже отвори в 2-3мм пластмаса?
Ако става въпрос за т.н. уред за гравиране - не слабо е., а и е скъпо.Едва 22 Вт
Има на Айнхелп-во - 135Вт.Преди 3г го бях купил от "Бриколаж" на промоция за 30 лв. в кутия с принадлежности и гъвкав вал / жило, стойка.../

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: