• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
таратанций - помощник
Здравейте днес се рових из нета и гледах за тръби с вложка от фибростъкло, обаче не открих такива с размер ф 16 или 18, попаднах на такива с размер 20, та има ли по тънки или не
andy_forresite - майстор
20 мм е външният им диаметър. 16 мм е вътрешният.
На практика 20 ППР с фибростъкло е аналог на 16 мм полиетиленова тръба; 25 мм ППР с фибростъкло е аналог на 20 мм полиетилен и 32 мм ППР - на едноцолова тръба, била тя от мед, водопроводна, полиетиленова, от черен метал и т.н. Още ли ти трябва 16-18 мм полипропилен :)
Отделно съпротивлението в ППР е по-малко, така че водата тича по-свободно през тях.
markoscbr - специалист
няма ф16-18мм траби ПП фибро стъкло най малкия цолаж в Ф20 външно
поляка - помощник
Тези тръби с какви фитинги се лепят
markoscbr - специалист
с поялник съвсем обикновени за водопровод няма нужда като СТАБИТО да остриш успех
поляка - помощник
То за поялника ясно,самите фитинги като за обикновен водопровод ли са или и те са с стъклофибри
naskov - майстор
Фитингите са едни и същи и за двата вида тръби
таратанций - помощник
naskov написа:
Фитингите са едни и същи и за двата вида тръби
Писах ти лично съобщение относно предходния ми въпрос
таратанций - помощник
таратанций написа:
Здравейте днес се рових из нета и гледах за тръби с вложка от фибростъкло, обаче не открих такива с размер ф 16 или 18, попаднах на такива с размер 20, та има ли по тънки или не
Някой, който има опит, да сподели от къде да си ги поръчам, гледам на места има изисквания за минимално количество при поръчка
markoscbr - специалист
не знам от къде си колега но мисля че в всеки един голям склад трябва да ги има знам с сигурност една фирма ИНТЕРМЕТАЛ УСПЕХ
  • 1
  • 2

Тема "Полипропиленови тръби с фибростъкло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: