Занчи написах че при проверка на 6 тият месец батерията, без да я меря с мултицета работеше, а точно след година вече е капут.
Малко над година е минала след като съм я купил.
Та слънчево затъмнение не може да се гледа- защото маската тогава само премигва оперативно и после като усети сензора че светлината е не толкова близо и се изсветлява дисплея отново.
Случайно когато първият път заварявах асмата на вилата имаше частично слънчево и пробвах. Но и на нормално слънце да я насочи човек - тя пак така реагира. Само при силна лампа много близо до нея работи и без батерия при постоянно затъмняване. Пробвано. Тогава солара вади над 3 волта- до към 5-6.
Драгозов, може да съм те обиждал, ама и ти не си ми оставал длъжен.
Въпроса е дали има смисъл да сменяме маската, ако и другите работят така ? Батерии ще си купя сам. Те не са проблема.
За това те карам да провериш и да кажеш. Аз няма с какво да сравня.
Индикацията работи при 2,5 волта- но е много слабо зелено светене и трудно се забелязва. А и батерията срине ли се изведнъж.............
Малко над година е минала след като съм я купил.
Та слънчево затъмнение не може да се гледа- защото маската тогава само премигва оперативно и после като усети сензора че светлината е не толкова близо и се изсветлява дисплея отново.

Драгозов, може да съм те обиждал, ама и ти не си ми оставал длъжен.

За това те карам да провериш и да кажеш. Аз няма с какво да сравня.
Индикацията работи при 2,5 волта- но е много слабо зелено светене и трудно се забелязва. А и батерията срине ли се изведнъж.............