• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Ел. инструментите. Консумативи.
Mega - специалист
Здравейте,

Днес смогнах да ида до магазина да видя на живо машините. GWS 17-125 CIE Professional е страхотна машина на страхотна цена, но ми се видя обемна и по-голяма за моята работа. След много мислене се спрях на GWS 850 CE, китайче е, но има обороти. Добре ми седи в ръката. Въпрос, машината има реглаж на оборотите, това добре, но никъде няма описано при коя позиция, какви са оборотите - приблизително, разбира се. Все пак има дейности, където не бива да се надвишават определени обороти. Ако някой има таблица да сподели?

p.s. На старото Skill-че трябва ли му някакво обслужване на предавката?
Фитилчо - майстор
Mega написа:
Здравейте,

Днес смогнах да ида до магазина да видя на живо машините. GWS 17-125 CIE Professional е страхотна машина на страхотна цена, но ми се видя обемна и по-голяма за моята работа. След много мислене се спрях на GWS 850 CE, китайче е, но има обороти. Добре ми седи в ръката. Въпрос, машината има реглаж на оборотите, това добре, но никъде няма описано при коя позиция, какви са оборотите - приблизително, разбира се. Все пак има дейности, където не бива да се надвишават определени обороти. Ако някой има таблица да сподели?

p.s. На старото Skill-че трябва ли му някакво обслужване на предавката?

Има ли голяма разлика в дебелината между двата?!?!
850 е супер тънък отзад при захвата и това ми харесваше преди да ми го откраднат :(
GWS 17-125 CIE - колко по дебел е? По дебело ли е тялото или е само по дълъг назад и тежък съответно?
Благодаря

Тия пендели никъде не пишат колко е обиколката на тялото, докато на малкия го пишат гордо на първо място с големи букви, а тук го крият.
Mega - специалист
GWS 17-125 CIE си е доста по-стабилна машина. Тялото е и по-дебело, и по-дълго. Така като го видях си е за профи работа. С една ръка е сложно да се работи. Май 2.4 кила беше. Човек трябва да го пипне, иначе е перфектен.
Фитилчо - майстор
Ще ходя да го гледам на място и ще преценя.
Колко даде за GWS 850 CE
Mega - специалист
165 лв. за 850-ката.
kabel96 - специалист
Прикачен файл:
Untitled 4.jpg
Untitled 4.jpg (40.61 KиБ) Видяна 2948 пъти
Прикачен файл:
Untitled 4.jpg
Untitled 4.jpg (40.61 KиБ) Видяна 2948 пъти
Прикачен файл:
Untitled 3.jpg
Untitled 3.jpg (31.36 KиБ) Видяна 2948 пъти
Прикачен файл:
Untitled 1.jpg
Untitled 1.jpg (34.09 KиБ) Видяна 2948 пъти
Прикачен файл:
Untitled 2.jpg
Untitled 2.jpg (37.63 KиБ) Видяна 2948 пъти
За сега толкова.На харизан кон зъбите не се гледат.Не ъглошлайф а звяр.Имам чуството че е мощно колкото голямата ми Макита.След 2 седмици отзиви дали е устискал.Консумация на празен ход на 1 степен 2 ампера на най висока степен пак на празен ход 5 ампера.

Прикачен файл

Untitled 1.jpg
Untitled 1.jpg (34.09 KиБ) Видяна 2948 пъти
Фитилчо - майстор
Благодаря !
Супер е, май ще се налазва ако се класирам. :wink:
Фитилчо - майстор
Чак сега сколасах да го огледам и сравня с малкият му брат....
Не ми харесаха размерите му, за работата, за която ми трябва като универсален боец, ще купя малкият с обороти макар и без константна електроника...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Избор на ъглошлайф" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: