Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Jam - напреднал
Имам нужда от някой по специялни възглавници и ако някой може да каже, къде да търся ще му стисна ръката. Благодаря
rendo - специалист
Анатомични или просто в различна форма ???
Jam - напреднал
Не, не анатомична.
Точно с по странни форми, по желание на клиента.
Такова нещо ми трябва, дали имаш представа?
rendo - специалист
Има една таква фирма някви циганори са ама казват че работели кадърно

Като тръгнеш по опълченска от мария луиза посока сливница в началото на изкачването от дясната страна ще видиш един много дълъг блок на него е
Jam - напреднал
Благодаря ти браточка, ще ги пробвам при първа възможност.
NatalyTake - специалист
Аз правя различни възглавници. първо си шиех за собствена употреба и разнообразие, но като ме видяха приятелите, започнаха да валят поръчки. така че можеш да ми пишеш на лични, да разбера какво точно те интересува.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
NatalyTake, пусни снимки на твои неща, моля.
NatalyTake - специалист
трябва да направя. до сега не ми се е налагало да се рекламирам и ... нямам снимани възглавниците ми. и повечето са по домовете на приятелите ми, така че едва ли скоро ще мога да си направя рекламен бук. мога да кажа, че обикновено правя възглавница и задължително към нея калъфка, така че да може да се пере и да се слага пак. купувам дунапрен от складове - обикновено парчета дунапрен или тънък лист, когато възглавницата трябва да е кръгла-като бонбон например... правила съм сърчица, слънца, бонбони, не много сложни животинки, с дантелки, с връзчици, нашити с копчета, мъниста... казах ви, че съм шила за удоволствие по-скоро, отколкото по задължение... Но ако дойде някаква интересна идея, мога да си помисля да се включа в реализирането й.

Тема "Издирвам място където изработват възглавници по поръчка!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: