Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Тая ми е трета ако боря на Брато ми, и е учебната.

Въпроса е как да извадя патрона в крайна сметка. Сглобяването не е проблем.
mitko64 - майстор
Fore, да попитам само според твоят опит малките дрелки- 350,500,600вата, едноскоростни какви размери видии завиват- развиват, където твърдиш че нямало откъде нютон метри да се появят. Защото аз съм пробвал и знам, но ти пробвал ли си.
fore - майстор
Не знам каква ти е дрелката- реверсна или не. Ватовете не са толкова определящи. Аз говоря за малкият Елтос без реверс дето го имам и за тази от последната промоция в Лидл- пак беше малка.

Тези които са без реверс, гарантирано нямат сила. За реверсните, може и да завиват нещо, но Лидълската малка беше с усилие около 0,5 кг. Което говори че не и е това предназначението.

Колега я ми отговори ти на този въпрос- защо дрелките нямат тресчотка за регулиране на усилието на завиването ??? :?:
mitko64 - майстор
Eто тука съм споделил какво завива 350 вата на Спарки viewtopic.php?f=54&t=13241&hilit=sparky+br+100e&start=20 .
Chefo77 - майстор
Абе те и малките фиатчета нямат предназначение да дърпат ремаркета, ама съм виждал десетки с каравана отзад ...
fore - майстор
Да и моята Елтос без реверс успя да навие няколко видии около 6 см дълги в две дъски на една ограда. Но се затрудняваше към края на всяка видия. Не мисля да го повтарям повече. Просто нямах под ръка Верт. Жената ми даде тази гениална идея.

Всеки сам преценява как да чупи машините си. Аз ги разглобявам направо. :wink:
Avas_co - майстор
Форка, ти не работиш ли бе пич ?
Вземи се спри, че пак ще те нападнат след малко.
fore - майстор
Две в едно.

Хем работя, хем пиша. :roll: Да ме нападат, въпроса е дали ще ги отразя изобщо.

Те сега са почивка. Втора смяна са. :wink:
Последна промяна от fore на ср мар 16, 2016 5:02 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
Fore си е необходим човека, разглабя, снима, споделя, това си е ценна информация. Така примерно разбрахме че новият модел лидълски ъглошлайф Ф125мм. не струва, заменили са лагера с втулка. Ако не го беше разкостил един колега, нямаше и да разберем.
Kirilpm - специалист
Сега пък разбрахме откъде идват нютоните,що е то планетарен редуктор и че само реверсивните дрелки могат да завиват видички,да се чуди човек как съм ги завивал до сега и в дърво и в метал с проста дрелка без нютони. :? Чудя се дали да не направя клипче в което да се види,че е възможно.
А винтоверта от лидъл наистина е прекрасен за цената си,съдейки по снимките,ако ми трябваше определено бих си го взел дори за профи употреба.А малкия шлайф само докато му видя габаритите мога да ви кажа че не струва,хем не може да се сложи голям диск и да реже дебели железа,не може да се работи с една ръка,не може да се навира в тесни пространства,е за чий ви е тогава такъв "малък" шлайф. :?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: