• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
joro39 - специалист
от 3 един стига ли,слабо място му е от където са връща водата.
Ruseff - специалист
Имам качени N брой Виадруси на кутии-22 и 26,спукан досега няма.Декември ходих на един пукнат 22-ка,но с монтирана тубусна горелка на долната врата,киловати не помня.Беше пукната задната секция-водата е била доволно студена при монтажа,от рязко високата температура се е спукал.
n.ganev - майстор
Колко годишен и при какви условия се е пукнал единия от тримата?
Miro4774 - специалист
На мен с такъв котел 48 kw. За 24 часа ми харчи около 60 кг. Къщата няма изолация 240кв.м Ако някой има идея как мога да му вдигна кпд на комина може да помогне. Също така съм сложил и една ламарина със стойка към задния край на котела и има около 10 см разтояние. Има ли възможност да се смени клапата на комина с някаква по подходяща за да може да се вдигне кпд.
Miro4774 - специалист
joro12 написа:
на самите ребра има отливки(имам впредвид Виадруса) и на тях се редят съответно необходимия брой чугунени ламели като между последната ламела и задната секция на котела остават три см., откъдето да минават димните газове и така котела става триходов. При Де Дитриха няма такива отливки и понеже не ми се заварява за секциите обмислям да го направя с някаква стойка, върху която да се наредят ламелите-иначе като широчина размерите на двата котела са еднакви и няма проблем
Здравете! Колко см остави след ламарината към края на котела.
Miro4774 - специалист
Някои ще може ли ако е преграждал котел Дед :? итрих някаква схема, защото аз успях само да събера една ламарина........
peshosim - напреднал
Miro4774 написа:
Някои ще може ли ако е преграждал котел Дед :? итрих някаква схема, защото аз успях само да събера една ламарина........
Това гледа ли го колега
viewtopic.php?f=10&t=32996&start=20
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "котел Де Дитрих" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: