Нека намерим най-тънките цени.
Avas_co - майстор
Аз, пък винаги съм се чудил на това от къде битува тоя мит, че с малък шлайф не може да се режат дебели железа.
Най-много се забавлявам някой като вземе да гледа умно и да ми разправя " Ми то с тоя тънък диск как ще го режеш това дебело желязо, той ще се чупи." и в добавка ако има и нещо от рода на " Що не вземеш голяма ракета, по-бързо ще стане" и имам нужда да ме събират от земята.
Наскоро пак правих демонстрация на някого как с малкия шлайф си свърших по бързо от него работа , без да ми умалеят ръцете е не става с всеки диск и с машина от Лъки Бой.
Kirilpm - специалист
Аз имам впредвид че диска те ограничава откъм дълбочина,иначе с 125мм шлайф на спарки съм рязал стандартна ЖП релса за наковалня,това е г/д максимума на възможностите му без да се правят самоубийствени изпълнения с по-голям диск и без предпазител.А шлайфа от лидъл е с много странни габарити за малък шлайф,това не ми харесва.
grizan1980 - специалист
Следващата седмица , ще пуснат повечето неща - ролковият шлайф- 80 лв , мини банцига 179лв, фрезата за канали , малкият ъглошлайф- 59лв, за рендето и стойката за ъглошлайфа всички знаете :)
mitko64 - майстор
Явно пак ще отварям магазина в 7ч. Ролковия го отнасям моментално. После се снишавам да пуснат газовия поялник и сабления трион.
jekasus - майстор
Фреза за канали 160лв ли беше миналата година?
kr1100 - майстор
Valyo68 написа:
Колега KR 1100, за филтъра подробности? Този твой вариант по ми допада, на какви цени и откъде! Във В.Търново намерих само на Бош и Керхер в Практикер. Нещо си 60 микрона бяха, разглобяеми, за да се почиства филтъра.
Филтъра съм го купил от Рувик.2012г. лв беше около 24-25 лв с пълнителя.

lov май си чукча, която не чете , а само пише. Изрично писах ,че използвам вода от кладенец с пясъчно дъно./от 2,5м надолу само пясък и баластра дъно на 8,5м/
Заради ф-р за пр. 30 лв няма да преибавам машина за 220 лв /преди беше почти 240 лв/.
lov - майстор
Kasap написа:
lov написа:
Че тя като ви е толкова мръсна водата няма да става за пиене бре.
Че ние вода не пием! :partyman:
И моя Керхер се пълни с песъчинки чат-пат та разглобявам дюзите да ги чистя, ма за 100лв водоструйка, да й сложиш филтър от 50, ми се вижда леко ненужно.
То и ние не пием ама нали така е лафа :lol:
На моята никога нищо не ми се е налагало до ден днешен да чистя. Дупките на дюзите са доста големи та се и учудих като някой писа в темата че в комплекта имало и игличка за чистене. Ама хайде викам си загрижили се хората. Но вече ме навежда мисълта че са смъкнали мощноста и дебида и за да вдигнат налягането са намалили и дюзата.
А мнението ми беше точно за това че не си заслужава филтър на цената на водоструйката. Моята ако не се лъжа я взех на някаква прИмоция за 70 лева. :-D
mitko64 - майстор
jekasus написа:
Фреза за канали 160лв ли беше миналата година?
На стр.17 от брошурата сподели Великден http://www.promooferti.com/%D0%BB%D0%B8 ... %B8%D0%BB/ . При мене не се отваря нещо, но на умалено на 139лв. ми прилича. Новата наужким е нов модел В2. Гледам тази година и рендето са натоварили с 10лв. отгоре.
fore - майстор
С нарастване буквата и цифрата на един и същи модел машина, промоцията му отънява всяка изминала година. :lol:
Фитилчо - майстор
grizan1980 написа:
Следващата седмица , ще пуснат повечето неща - ролковият шлайф- 80 лв , мини банцига 179лв, фрезата за канали , малкият ъглошлайф- 59лв, за рендето и стойката за ъглошлайфа всички знаете :)
Може ли линкове да ги видя тези неща?
Мерси

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: